Video

Ποστ Μαλόν: Αποκάλυψε ότι έχει δει πολλές φορές εξωγήινους

Ποστ Μαλόν: Αποκάλυψε ότι έχει δει πολλές φορές εξωγήινους
Ποστ Μαλόν: Στην τετράωρη συνέντευξή του, ξεκίνησε να μιλάει για τα UFO, τους εξωγήινους και τα φαντάσματα.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός Ποστ Μαλόν συμμετείχε σε μια συζήτηση και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του με τους εξωγήινους.

Έχει δει παραπάνω από μια φορές…

Η τετράωρη συνέντευξη του ράπερ με το γνωστό λακωνικό φωνητικό ύφος με τον Τζόι Ρόγκαν δεν μας απογοήτευσε. Σε κάποιο σημείο του podcast, ξεκίνησε να μιλάει για τα UFO και τους εξωγήινους. Ο οικοδεσπότης Τζόι Ρόγκαν σχολίασε ότι ήθελε πραγματικά να πιστέψει στους εξωγήινους, αλλά αμφισβήτησε την αξιοπιστία εκείνων που ισχυρίζονται ότι τους έχουν δει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Μαλόν δήλωσε στον Ρόγκαν ότι είχε δει πολλές φορές UFO, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Είδε όταν ήταν έφηβος αλλά έχει και πιο πρόσφατη εμπειρία

«Έχω δει ένα. Ήμουν πιθανώς 16 ετών. Ήμουν στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Επιτρέψτε μου να το πω: η θεία και ο θείος μου ήταν πολύ αυστηροί, και έπρεπε να πάμε για ύπνο σε πολύ αυστηρή προθεσμία, πιθανώς στις 10 μμ. Κοίταξα έξω από το παράθυρο με τον ξάδερφό μου και είδα απλώς ένα φως που μένει εκεί και μετά σβήνει… Δεν μπορείς να το εξηγήσεις».

Στη συνέχεια, ο Ρόγκαν ρώτησε τότε τον Μαλόν πόσο «ισχυρή» ήταν αυτή η ανάμνηση. Ο καλλιτέχνης απάντησε, «μέτρια», αλλά είπε ότι είχε πιο πρόσφατη εμπειρία στη Γιούτα, όπου κατοικεί επί του παρόντος, καθώς και στη Νότια Καλιφόρνια. «Κάποτε ζούσα στην Ταρζάνα… Φαινόταν σαν… σαν κλασικό δυναμικό πεδίο… έμοιαζε με τρούλο σε κυκλικό σχήμα», φανέρωσε. «… Στην Ταρζάνα, κοιτάζοντας προς τα κάτω. Και νόμιζα ότι κανείς άλλος δεν το είδε, αλλά ήμουν εκεί με τέσσερις άλλους ανθρώπους και το είδαν κι αυτοί».

Συζήτησαν και για τα φαντάσματα!

Οι δύο τους συζήτησαν επίσης για τα φαντάσματα, τις θεωρίες συνωμοσίας για τον έλεγχο του καιρού και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου λόγω της πανδημίας Covid-19. O Μαλόν είπε ότι θα πρέπει όλοι να φοράνε μάσκα για να είναι ασφαλείς, αλλά δεν συμφωνεί με την πολιτική που αναγκάζει τους ανθρώπους να τις φορέσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments