Αθλητισμός

Πανιώνιος: Μεγάλα προβλήματα για τον ιστορικό μετά τον υποβιβασμό

Πανιώνιος: Μεγάλα προβλήματα για τον ιστορικό μετά τον υποβιβασμό
Πανιώνιος: Αντιμέτωπος με χρέη και με τη δυσαρέσκεια από τον κόσμο του, ο Ιστορικός αναζητά τα επόμενα βήματά του χωρίς ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Ο υποβιβασμός του Πανιωνίου έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στη Νέα Σμύρνη. Δεν έφτανε η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση των οπαδών του Ιστορικού, ήρθε να προστεθεί η παραίτηση του Χρήστου Δάρα αλλά και η οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζει η ομάδα. Με μεγάλο χρέος και προς το δημόσιο αλλά και με εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, καθώς υπάρχουν πάνω από είκοσι προσφυγές, η ομάδα της Νέας Σμύρνης φαίνεται να μην μπορεί να σχεδιάσει το επόμενό της βήμα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Πανιώνιος πλέον κινείται σε απύθμενα αχαρτογράφητα νερά! Χωρίς αύριο μετά τον υποβιβασμό που υπέστη αγωνιστικά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πρακτικά χωρίς παίκτες και διοίκηση μια και ο Χρήστος Δάρας έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.

Πάνω από 20 προσφυγές εν εξελίξει (σ.σ.: την Παρασκευή εκδικάστηκαν των Μπανανά, Ανσαριφάρντ) και με ένα χρέος πάνω από 10 εκατ. ευρώ (σ.σ.: σχεδόν 4 μύρια είναι στο Δημόσιο) η ομάδα πάει ολοταχώς προς τα βράχια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η παραίτηση του Χρήστου Δάρα μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε δεν έχει σηματοδοτήσει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή προς το καλύτερο για την ομάδα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν και δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί αυτή τη στιγμή να παρουσιάσει ένα σχέδιο. Ο Χρήστος Δάρας είχε παραιτηθεί μετά τις 12 Ιουλίου μετά την ήττα της ομάδας από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα ανάφερε στη δήλωσή του ο Χρήστου Δάρας

“Μετά το χθεσινό παιχνίδι και αφού μερίδα οργανωμένων οπαδών εν χορώ ζητούσε την άμεση αποχώρηση μου από την προεδρία της ομάδας, παραιτούμαι. Δεν μπορώ να κοιτάξω στα μάτια την οικογένεια μου, γιατί; Για τον Πανιώνιο.

Για τον Πανιώνιο υποθήκευσα και κινδυνεύω να χάσω τους κόπους και τις θυσίες 40 χρόνων δουλειάς μου. Με κατηγόρησαν ότι έκανα κακό στον Πανιώνιο και ότι εγώ φταίω για όλα. Πράγματι, φταίω γιατί αγάπησα αυτή την ομάδα με αποτέλεσμα να χάσω τα πάντα γι΄ αυτήν. Παραιτούμαι και εύχομαι να βρεθεί άμεσα κάποιος άλλος με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα και αγάπη για την ομάδα μας.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments