Αθλητισμός

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Η νέα γκολάρα από τον θεό του παιχνιδιού [vid]

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Η νέα γκολάρα από τον θεό του παιχνιδιού [vid]
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Με ένα ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής, σκόραρε, φτάνοντας τα 10 τέρματα στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

Φαίνεται πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, βάζοντας ένα ασύλληπτο γκολ.

Είναι ένας παίκτης που δεν σταματάει να βομβαρδίζει τα τέρματα του αντιπάλου κάνοντας όλους να φωνάζουν: «Τι έβαλε πάλι αυτός ο Ζλάταν;!». Με ένα τρομερό σουτ εντός περιοχής, ο Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε και απέναντι στην Κάλιαρι, φτάνοντας τα 10 τέρματα στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μίλαν.

Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, μα ο Σουηδός επιθετικός δεν καταλαβαίνει… τίποτα, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς σε νίκες. Εξάλλου, έχει πει πως θα συνεχίζει να παίζει με το ίδιο πάθος ακόμα και στα πενήντα του!

Ο Σουηδός «θεός» Ζλάταν

Μάλιστα, ο ίδιος, μετά το γκολ του επί της Κάλιαρι αποκάλεσε τον εαυτό του… θεό! Ο Ζλάταν ήταν αυτός που έκανε το 2 – 0 επί της Κάλιαρι, στο ματς όπου η Μίλαν επικράτησε τελικά 3- 0. Ο Σουηδός στράικερ αφού άρχισε να ζεσταίνεται, σκόραρε ξανά αποκαλώντας τον εαυτό του «θεό του παιχνιδιού».

Ο Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου του 1981, αγωνίζεται για την Μίλαν στη θέση του επιθετικού και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του έχοντας σκοράρει περισσότερα από 500 τέρματα σε επίσημους αγώνες. Είναι ένας από τους τρεις που το έχουν καταφέρει στον 21ο αιώνα (κατάλογος ποδοσφαιριστών ανδρών με 500 ή περισσότερα γκολ).

Το ταλέντο του φαινόταν από όταν ήταν μικρός

Ο Ιμπραΐμοβιτς γεννήθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, από Βόσνιο πατέρα και μητέρα από την Κροατία με ρίζες από τα Σκόπια που μετανάστευσαν στη Σουηδία. Μεγαλώνοντας, έπαιξε στις τοπικές ομάδες Μάλμε και ΦΒΚ Μπαλκάν. Αργότερα έγινε μέλος της ομάδας νέων της Μάλμε ΦΦ. Το 1999, ο Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μάλμε ΦΦ, σε ηλικία 18 ετών.

Στην πρώτη του σεζόν, η ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, τερματίζοντας 13η στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς παρέμεινε στην ομάδα. Την επόμενη χρονιά, η ομάδα ανέβηκε ξανά στην πρώτη κατηγορία, με τον Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει 12 φορές. Χάρη στις επιδόσεις, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ κινητοποιήθηκε για την απόκτησή του, χωρίς όμως επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments