Ελλάδα

Χανιά κορωνοϊός: Σύλληψη σε γλέντι λόγω συνωστισμού – Χόρευαν στην πίστα

Χανιά κορωνοϊός: Σύλληψη σε γλέντι λόγω συνωστισμού – Χόρευαν στην πίστα
Χανιά κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις Αρχές για την τήρηση των κανόνων προστασία από τον κορωνοϊό. Αυτήν τη φορά συνελήφθη ο τεχνικός διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας που διοργάνωσε γλέντι σε κέντρο διασκέδασης στην πόλη της Κρήτης. Η αιτία της σύλληψης ήταν οι χοροί στην πίστα.

Γλέντι είχε στηθεί στα Χανιά σε κτήμα κοινωνικών εκδηλώσεων. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά καθώς οι Αρχές έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι οι παρευρισκόμενοι χόρευαν στην πίστα. Σύμφωνα με το zarpanews.gr το γλέντι το οργάνωσε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Έτσι οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπεύθυνου που μπορούσαν να βρουν, δηλαδή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Κατά το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, σε κατάστημα εκδηλώσεων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Άμεσα, οι αστυνομικοί της άμεσου δράσης αναζήτησαν τον υπεύθυνο της εκδήλωσης και συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία, τον 52χρονο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής, ενώ θα ακολουθηθεί όλη η αρμόδια διαδικασία για να περάσει από τις δικαστικές αρχές, με την προανάκριση να διενεργείται από τo Α.Τ. Χανίων.

Οι πληροφορίες προς το παρόν αναφέρουν, πως δεν έγινε περαιτέρω διαπίστωση παραβάσεων ή επιβολή προστίμων.

Συλλήψεις και πρόστιμα σε Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

Η αστυνομία συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τους ελέγχους στα νησιά και όχι μόνο, για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοιού στη χώρα μας, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις. Ειδικότερα, στην Πάρο πραγματοποιήθηκαν 6 έλεγχοι σε νυχτερινά κέντρα και οι αστυνομικοί έβαλαν λουκέτο για 15 ημέρες σε κέντρο, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες από τους προβλεπόμενους βάσει των τ.μ του καταστήματος.

Επίσης επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο στο εν λόγω μαγαζί ύψους 3.000 ευρώ. Επιπλέον έγιναν 5 συλλήψεις για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση. Στη Μύκονο συνελήφθη ενοικιαστής βίλας ιταλικής υπηκοότητας, που έκανε πάρτι, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 9 μπιτς μπαρ και 17 καταστήματα στο κέντρο.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν δυο άτομα από τα μπιτς μπαρ, καθώς δεν είχαν άδεια για ξαπλώστρες και άλλα έξι άτομα από τα καταστήματα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση και ωράριο μουσικής. Τέλος, τη Σαντορίνη, σε ελέγχους σε 7 κέντρα συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις σχετικές με ηχορύπανση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments