Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [02/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [02/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [02/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [02/08/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα κρύβει πολύ δυνατά συναισθήματα, κάτι που μπορεί να σας καταβάλλει. Δεν θέλετε να βρεθείτε στη μέση μιας μεγάλης αντιπαράθεσης. Αλλά έχετε εμπειρία στο να σπάτε τα προβλήματα σε μικρότερα κομμάτια, ώστε να μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα. Δείξτε την ανάλογη ευαισθησία.

Ταύρος

Μερικές φορές κάνετε σχέδια χωρίς να ξέρετε αν θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Άλλες φορές προκύπτουν περισσότερες επιλογές από όσες είχατε φανταστεί. Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για μια αλλαγή, που ίσως έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Ένα αναπάντεχο γεγονός σήμερα, μπορεί να σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Εκεί που προχωρούσατε με σιγουριά, ξαφνικά κάτι σας βγάζει εκτός διαδρομής. Ό,τι συμβεί ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, να είστε σίγουροι ότι θα είναι για καλό και θα σας φέρει πιο κοντά.

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ακραία μέσα για να επιλύσετε μια διαφωνία με το ταίρι σας. Ενώ αισθάνεστε ότι η κατάσταση χρειάζεται «σκληρή αγάπη», ίσως θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια πιο ήπια μέθοδο. Ακόμη και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να είστε ευγενικοί. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά.

Λέων

Τα γεγονότα της σημερινής μέρας, σας εκπλήσσουν περισσότερο κι από το αν κερδίζατε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό που πρέπει να εξακριβώσετε, είναι γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα και τι μπορείτε να μάθετε από αυτά. Όλα τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν.

Παρθένος

Ό,τι και αν πιστεύετε, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι τα πάντα είναι εξαιρετικά μεταβλητά. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια συγκρουσιακή διάθεση στις σχέσεις σας. Είναι απίθανο να μπορέσετε να επιλύσετε τα θέματα αυτά χωρίς να συμβιβαστείτε. Αλλά είστε πρόθυμοι να το κάνετε;

Ζυγός

Κάποιες φορές, για να βγείτε στο φως θα πρέπει να περάσετε από σκοτεινά μονοπάτια. Αισθάνεστε σαν να υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από το κεφάλι σας και δεν μπορείτε να βρείτε καταφύγιο πουθενά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια συναισθηματική καταιγίδα… Και παρόλο που τα πράγματα είναι δύσκολο, η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.

Σκορπιός

Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε μια σύγκρουση σήμερα, τουλάχιστον ελαχιστοποιήστε τις επιπτώσεις της. Γενικά έχετε την τάση να αποφεύγετε τις δύσκολες καταστάσεις, ειδικά με τα αισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο. Αλλά θα πρέπει να παραδεχτείτε μια-δυο άβολες αλήθειες, έστω στον εαυτό σας. Ίσως χρειάζεστε λίγο χώρο για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας.

Τοξότης

Σήμερα θα βγει προς τα έξω ο πιο ευαίσθητος εαυτός σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κλειστείτε στο καβούκι σας, να κρυφτείτε από τον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να μείνετε έτσι για πάντα. Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε την κίνησή σας. Πάρτε το ρίσκο να βγείτε στα ανοιχτά και θα δείτε ότι τα πράγματα θα επιλυθούν πολύ πιο γρήγορα.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα, ενώ σκοπεύατε να βελτιώσετε τη σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας. Είστε αποφασισμένοι να περάσει το δικό σας, γιατί αισθάνεστε ότι έχετε δίκιο. Η διένεξη που θα προκύψει, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι θετικό… Αντί να απομακρυνθείτε, χρησιμοποιήστε τη για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Υδροχόος

Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Συνειδητοποιείστε ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, πρέπει να βλέπετε τα θετικά και να μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Όποιες και αν είναι οι επιλογές ή οι αποφάσεις σας, σήμερα φροντίστε τα συμφέροντά σας.

Ιχθύες

Είστε τόσο καλοί στον συμβιβασμό, που τον έχετε αναγάγει σε τέχνη. Ωστόσο, σήμερα σκεφτείτε λίγο παραπάνω τις δικές σας ανάγκες πριν αποφασίσετε πώς θα ενεργήσετε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Διασφαλίστε ότι οι επιλογές που θα κάνετε είναι προς το συμφέρον σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments