Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [02/08/20].

Κριός

Μπορεί να μην έχεις προγραμματίσει κάτι τολμηρό, αλλά θα μπορέσεις να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου μοιράζεται τις επιθυμίες σου. Θα κάνεις επίσης μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί του, για το μέλλον σας. Λοιπόν, άφησε την αγάπη να προσθέσει το απαραίτητο καύσιμο για τις δημιουργίες του μυαλού σου τώρα. Ο αυθορμητισμός που συνδυάζεται με την πίστη σου, τις καθιστά εφικτές.

Ταύρος

Τα ερωτικά σου θέματα εύκολα μπορεί να υποχωρήσουν τώρα στη λίστα προτεραιοτήτων σου. Αυτή η ανακατεμένη κατάσταση, σε κάνει να νιώθεις άνετα αλλά πρέπει να είσαι προσεκτική. Αν είσαι σε σχέση τότε προσάρμοσε το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, που να μη νιώθει παραμελημένο το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η οικειότητα με κάποιον δε θεωρείται παιχνίδι. Δώσε και την ειλικρινή προσοχή που χρειάζεται.

Δίδυμοι

Θα ενταθεί η επιθυμία σου να ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα στα ερωτικά σου – κι αυτό σου ταιριάζει. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου όμως, για να μπορείς να ελέγχεις τις εξελίξεις. Το να κάνεις μια γρήγορη αλλαγή θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι. Εμπλέκονται όμως και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Για αυτό φρόντισε να ακούς τη διαίσθησή σου και να επιβραδύνεις τα πράγματα, όπου είναι απαραίτητο.

Καρκίνος

Μια απογοητευτική κατάσταση με τον αγαπημένο σου, μπορεί να εξαφανιστεί με μια έγκαιρη και εγκάρδια συζήτηση μαζί του. Μπορεί να αφορά αυτό που δεν είσαι πλέον πρόθυμη να ανεχτείς, και αυτή η απογοήτευση να προέκυψε στη διαδικασία. Η ισορροπία όμως ανάμεσά σας μπορεί να βρεθεί, αν αποδεχτείτε και οι δύο τις βελτιώσεις που χρειάζονται. Κρατήστε αυτήν τη συζήτηση αμφίδρομη.

Λέων

Ο αγαπημένος σου μπορεί αυτή τη στιγμή, να σου προσφέρει την ανακούφιση ή τη διαβεβαίωση που χρειάζεσαι. Οι φόβοι ή οι αμφιβολίες μπορούν σύντομα να εξαφανιστούν αν τον νιώθεις υποστηρικτικό στο πλευρό σου! Όταν σου λέει πως είσαι υπέροχη, να τον πιστεύεις! Αν μπορεί να ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, τότε είναι νίκη και για τους δύο.

Παρθένος

Νιώθεις μήπως τυχερή; Αισθάνεσαι άνετη και χαλαρή; Ένα κύμα αισιοδοξίας τροφοδοτεί τις φαντασιώσεις και τα παθιασμένα σου οράματα. Αφέσου στη συναισθηματική άνεση που προσφέρεται. Σκοπεύει να γεμίσει την καρδιά σου, με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία. Θα λατρέψει ο εραστής σου αυτό το χαλαρό και ανοιχτόκαρδο άτομο. Πίστεψέ το!

Ζυγός

Τα σχέδια για να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου, μπορεί να φαίνονται πολύ πιο εφικτά τώρα. Ανοίγοντας το μυαλό σου στις ρομαντικές αποκαλύψεις που έρχονται με τον τρόπο σου, θέτει το παθιασμένο μέλλον σου, σε μια πολύ νέα τροχιά. Κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη… κι αυτό έχει σημασία! Η ερωτική σου ζωή υποστηρίζεται από ένα σχέδιο – και η επιτυχία της εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσο πιστεύεις σε αυτό.

Σκορπιός

Αυτό που θέλεις τώρα, είναι περισσότερη αγάπη στον κόσμο σου. Ο συλλογισμός των παθιασμένων σου σχεδίων για το μέλλον, δίνει μια σαφή ένδειξη για το πόσο αισιόδοξη πρέπει να είσαι. Η αύξηση της αγάπης βασίζεται στο να κάνεις ό,τι μπορείς για να νιώθεις καλύτερα μέσα σου. Επειδή μόλις το αντιμετωπίσεις, θα φανεί και εξωτερικά.

Τοξότης

Τα ερωτικά σου, γίνονται πιο δραματικά όταν πειστείς πως ο εραστής σου, δεν θα ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες προσδοκίες σου. Ψάχνοντας όμως μέσα σου, μπορεί να ανακαλύψεις πως τα θεωρείς ιδιαίτερα αναγκαία. Αν όμως δεις πιο ρεαλιστικά την κατάσταση, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες που χρειάζονται πρώτα μέσα σου και μετά στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Η αποφασιστικότητά σου να εκδηλώσεις έναν παθιασμένο στόχο σου, είναι προφανής. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, μπορεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος του. Αν είσαι ελεύθερη, η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση… είναι η κόλλα που ενώνει εσένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει. Όπου συγχωνεύονται τα οράματα….εκεί συνδέονται οι καρδιές!

Υδροχόος

Τα παθιασμένα σχέδια που γίνονται τώρα, χρειάζονται τροφή με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία….. όχι αμφιβολίες. Η επιλογή σου θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Μπορεί να σε περιμένει η περιπέτεια μιας ζωής ή μια ερωτική εμπειρία! Σε κάθε περίπτωση, βγαίνεις κερδισμένη. Όσο η διαίσθησή σου προέρχεται από την καρδιά σου και καθοδηγεί τις προσπάθειές σου… θα είσαι ευχαριστημένη με τον προορισμό σου.

Ιχθύες

Μια υπενθύμιση για το πόσο τυχερή, θα μπορέσεις να γίνεις. Αν η διαίσθησή σου υποστηρίζει το ερωτικό σου όραμα, τότε θα αντιληφθείς πόσο σημαντικό κι εφικτό είναι τώρα Τα ερωτικά σου, προσφέρουν άφθονη συναισθηματική έμπνευση και άνεση τώρα. Μια καρδιά γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία…. δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον που ονειρεύεται.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments