Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προχωράει για δυο προσθήκες

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προχωράει για δυο προσθήκες
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει δυο ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Μετά την επιστροφή των επτά βαθμών από το CAS κατάφερε τουλάχιστον να κερδίσει τη μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικά σε σχέση με όσα γνωρίζαμε για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας επί των ημερών του Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει δώσει εντολή στον τεχνικό διευθυντή Όλαφ Ρέμπε να μην κάνει σπατάλες, αλλά προσεγμένες επιλογές.

Ο Γερμανός δουλεύει αθόρυβα και έχει ρίξει το βάρος του σε αγορές της Δυτικής Ευρώπης από εκεί ήρθε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Αυτός ήταν ο Στέφαν Σβαμπ που ήρθε στην ομάδα για να δώσει ποιότητα στο ταλαιπωρημένο κέντρο της ομάδας. Ωστόσο οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν εκεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να είναι έτοιμοι για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που φέτος θα είναι μονά. Ο επόμενος στόχος είναι η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Σε πρώτο πλάνο η άμυνα

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» φαίνεται πως έχει εντοπίσει έναν αμυντικό που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Δυτικής Ευρώπης και έναν στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της συγκεκριμένης περιοχής. Όπως γράφει η Live Sport, οι δύο παίκτες είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων και έχουν συζητήσει με τους εκπροσώπους τους το ενδεχόμενο μετακόμισής τους στην Τούμπα.

Το κασέ των παικτών, οι οποίοι είναι ελεύθεροι, ανέρχεται στις 800.000 ευρώ, μέσα στο πλαίσιο δηλαδή που έχει ορίσει ο Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, ώστε να προχωρήσουν μία σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα αλλά και άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στη χώρα μας. Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα θέματα του Αντελίνο Βιεϊρίνια και του Μαουρίσιο, τα οποίοι θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του ομογενούς επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές περιμένουν να κάνουν μία τελική κουβέντα μαζί του για να λάβουν τις αποφάσεις για τις καριέρες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments