Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [03/08/20].

Κριός

Η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου, θα αναστατώσει τον κόσμο σου και ο καταπιεσμένος συναισθηματικός σου πόνος μπορεί να μην βοηθήσει. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, άφησε να ξεδιπλωθεί η αγάπη με τους δικούς της ρυθμούς, ενώ αντιμετωπίζεις τον εσωτερικό σου πόνο. Το νέο κεφάλαιο που εκδηλώνεται τώρα, θα είναι λιγότερο βαρύ.

Ταύρος

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τις επαγγελματικές σου εξελίξεις. Μήπως υπάρχει μια ερωτική ευκαιρία, με κάποιο συνεργάτη σου; Ή μήπως ο εραστής σου υποστηρίζει περισσότερο τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες; Γενικότερα αυτό το διάστημα, η καριέρα σου προσφέρει πολλές ίντριγκες στον ερωτικό τομέα. Το επόμενο βήμα σου μπορεί να χρειαστεί προσεκτική αξιολόγηση. Άφησε τώρα την καρδιά σου να ακουστεί.

Δίδυμοι

Η στάση σου απέναντι στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα εξελίσσεται! Οπότε συντονίσου, για να εξελιχθείς κι εσύ μαζί της. Έχεις κάποιες βαθιές πεποιθήσεις, που προβληματίζουν τον εραστή σου. Βρίσκεστε στην ίδια σελίδα ή είσαι κολλημένη τόσο πολύ στις πεποιθήσεις σου, που βρίσκεστε συνεχώς σε διαμάχη? Η σημερινή έκλειψη, θα μπορούσε να δώσει την απάντηση.

Καρκίνος

Ένα καταπιεσμένο συναισθηματικό ζήτημα μπορεί να σε έτρωγε…. και οι άλλοι γύρω σου, να μην είχαν ιδέα. Όμως μια αλλαγή στον τρόπο που ανοίγεσαι ή δείχνεις τον ευάλωτο εαυτό σου θα συμβεί, λόγω της σημερινής έκλειψης της πανσελήνου. Το οριστικό κλείσιμο του θέματος που σε απασχολεί – αν και κάλλιο αργά παρά ποτέ- θα φτάσει τελικά. Ένα νέο κύμα αισιοδοξίας και ελπίδας θα αντικαταστήσει τις αμφιβολίες, και την απαισιοδοξία σου. Προετοιμάσου για να αισθανθείς ανάλαφρα.

Λέων

Η σημερινή έκλειψη πανσελήνου φωτίζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις. Τι είναι αυτό που θέλεις ή πρέπει να αλλάξεις; Αυτή η κοσμική ενέργεια φέρνει μια βελτίωση ή ένα χωρισμό. Χρειάζεται λοιπόν μια απόφαση για το τι θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα έχουν ένταση ή θα τις νιώθεις άβολες. Αλλά αν η καρδιά σου τις υπαγορεύει, τότε να είσαι σίγουρη, πως πήρες τη σωστή απόφαση.

Παρθένος

Αν η σχέση σου έχει ρουτινιάσει, τότε η έκλειψη πανσελήνου, θα το αλλάξει. Μπορεί μια κακιά συνήθεια στα ερωτικά σου να σε ενοχλεί έντονα και τώρα θα επέλθει μια ισχυρή αλλαγή. Το να διατηρείς τα πράγματα εντυπωσιακά ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, είναι το επίκεντρο της εστίασής του τώρα….καθώς και η εξομάλυνση αυτών που την εμποδίζουν.

Ζυγός

Το πώς εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, είναι εξαιρετικά σημαντικό τώρα! Να ξέρεις πως και η στάση όπως και ο τρόπος προσέγγισής σου, θα αλλάξουν σημαντικά. Θα συνειδητοποιήσεις, πόσο συχνά στέλνεις στον εραστή σου λάθος σήματα….και η καινούργια σταθερή συμπεριφορά σου, μπορεί να το αλλάξει. Το μήνυμα της αγάπης σου, πρόκειται να γίνει μοναδικό και θα εστιάζει στο μέλλον. Απλά να βεβαιωθείς, πως δε θα χάσει τη ζεστασιά του.

Σκορπιός

Καθώς η αίσθηση της περιπέτειας αυξάνεται, οι επιθυμίες σου ενισχύονται. Τα συναισθηματικά σου θεμέλια όμως, μπορεί να κλονιστούν λόγω της σεληνιακής έκλειψης, ωθώντας σε να γίνεις πιο φιλόδοξη απέναντι στα ρομαντικά σου οράματα. Η δύναμη να τα εκδηλώσεις είναι δική σου. Η αγάπη δεν μπορεί να είναι πάντα ασυνήθιστη αν αυτό που επιθυμείς είναι σταθερότητα κι ασφάλεια. Αυτή είναι η ισορροπία που χρειάζεται να βρεις τώρα.

Τοξότης

Η αγάπη θα σου φανεί πιο απόμακρη τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να φαίνεται σαν ένα συναρπαστικό μάθημα, που περιμένει το πράσινο φως για να ξεκινήσει. Αν είσαι σε σχέση, τα προσφερόμενα μαθήματα ίσως περιλαμβάνουν εμπειρίες διεύρυνσης του νου ή μαθήματα που θα διδάξει ο ένας τον άλλον. Ένας μικροσκοπικός σπινθήρας μπορεί να ξεκινήσει…ανακαλύπτοντας την κοινή σας ζωή.

Αιγόκερως

Η συναισθηματική φροντίδα του εαυτού σου, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Μην υποτιμάς την επίδραση που μπορεί να έχει στη διάθεση και στη λίμπιντο σου. Το να αισθάνεσαι καλύτερα μέσα σου θα σου θυμίζει πόσο άξια είσαι για μια υγιή, και παθιασμένη σχέση. Οι αξίες και οι αρχές σου, δεν πρέπει να διακυβεύονται για να νιώθεις χαρούμενη συναισθηματικά. Αν όμως προσκολληθείς σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τότε θα αισθανθείς το βάρος τους και θα κάνεις κάτι για να τις εξαλείψεις τώρα.

Υδροχόος

Οι κανόνες στη σχέση σου, μπορεί να ξαναγραφούν καθώς η σεληνιακή έκλειψη, επηρεάζει το ζώδιό σου. Αν όμως ο εραστής σου, επιμένει να αλλάξει στόχους με τρόπους που σε απογοητεύουν, τότε είναι πιθανό να του μιλήσεις. Αυτό θα προκαλέσει περισσότερο δράμα? Πιθανώς! Αλλά η σιωπή, δεν είναι πλέον επιλογή. Η αγάπη μπορεί να συμβαδίζει περισσότερο με τους όρους σου – αλλά εσύ και ο σύντροφός σου, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το μέλλον σας, με νέους τρόπους.

Ιχθύες

Με τα ερωτικά σου να είναι λιγότερο περιοριστικά, θα πετύχεις τα μεγαλύτερα και πιο τολμηρά όνειρα για το μέλλον σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η προθυμία να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σ’ αυτή, θα γίνει για σένα προτεραιότητα. Η ανακάλυψη από την αρχή του συναισθηματικού κόσμου σου με πολλούς τρόπους… μπορεί να φαίνεται όλο και πιο σημαντική. Η σεληνιακή έκλειψη πανσελήνου που εστιάζει στα πιο αγαπημένα σου όνειρα, μπορεί να σε βοηθήσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments