Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [04/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [04/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [04/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [04/08/20].

Κριός

Προσπαθήστε να δείξετε στον/στην αγαπημένο/η σας πόσο ξεχωριστός/ή είναι για εσάς. Κάντε τον/την να νιώσει ότι είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή σας. Θεραπεύστε τυχόν προηγούμενα προβλήματα αφιερώνοντας χρόνο για να μιλήσετε και να ακούσετε ο ένας τον άλλον.

Ταύρος 

Είστε άνθρωποι της δράσης και αυτό ισχύει και στην σεξουαλική σας ζωή. Κάθε φορά βρίσκετε καινούργια πράγματα για να εξερευνήσετε με τον/την σύντροφό σας. Από την άλλη δεν σας αρέσει να πιέζεστε. Πριν καταστρέψετε το καλό κλίμα με την απόμακρη στάση σας σήμερα, δοκιμάστε να ακούσετε το ταίρι σας. Στη συνέχεια, κάντε κάτι σχετικά με όσα σας λέει.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Όχι ιδιαίτερα έντονη, αλλά αρκετή για να προκαλέσει μια αντιπαράθεση από το τίποτα με το ταίρι σας. Ίσως θα πρέπει να επεξεργαστείτε κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σας. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του προβλήματος.

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να αισθάνεστε ευγνώμονες, έτσι δεν είναι; Σταματήστε λοιπόν να κολλάτε σε όλα όσα δεν έχετε και επικεντρωθείτε στις ευλογίες τις ζωής σας, με νούμερο ένα την σχέση με τον/την σύντροφό σας.

Λέων 

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το να γυρνάτε το άλλο μάγουλο είναι μια καλή τακτική για να διατηρήσετε την ηρεμία στην σχέση σας. Από την άλλη, είναι πολύ σημαντικό να λέτε την άποψή σας. Μην φοβάστε να κάνετε μια ειλικρινή εκτίμηση μιας κατάστασης.  Εάν κάτι δεν σας αρέσει, μιλήστε για αυτό.

Παρθένος

Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια μέρα. Ακριβώς το είδος που σας αρέσει. Θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά, αρκεί να θυμάστε να μην επιβάλλετε στους άλλους αυτό που θέλετε. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίρνει διαταγές και ειδικά στον/στην σύντροφό σας. Εξηγήστε με ωραίο τρόπο τι θα θέλατε και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.

Ζυγός 

Η ζωή σας κινείται με έντονους ρυθμούς σήμερα, κρατώντας διαρκώς απασχολημένους τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πολύ για το πού πάει η σχέση σας, αλλά με μια εποικοδομητική συζήτηση θα κατανοήσετε καλύτερα τον ρόλο που ο καθένας από εσάς παίζει στη ζωή του άλλου. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Σκορπιός

Οι σχέσεις τείνουν να κινούνται σε κύκλους. Ακριβώς εκεί που πιστεύετε ότι όλα πάνε καλά, ανακαλύπτετε ότι έχετε ξεχάσει να κάνετε κάτι που υποσχεθήκατε. Σήμερα, δοκιμάστε να επανορθώσετε για κάποια πράγματα που κάνατε ή δεν κάνατε κατά το προηγούμενο διάστημα στην σχέση σας. Θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση.

Τοξότης 

Κάποιες φορές πρέπει απλά να πείτε δυνατά τι θέλετε. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι οι άλλοι έχουν μαντικές ικανότητες. Βγάλτε προς τα έξω τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και ιδανικά. Μην περιμένετε μάταια να τα μαντέψει ο/η σύντροφός σας. Πρέπει να αναλάβετε δράση. Διαφορετικά, θα απογοητεύεστε συνέχεια.

Αιγόκερως

Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα. Μπορείτε να κάνετε πολλά βήματα προς τα εμπρός… Αρκεί να είστε πρόθυμοι να μάθετε κάτι από το παρελθόν και να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να συνεπάγεται πολλές συζητήσεις και ίσως μια ένδειξη καλής θέλησης από την πλευρά σας. Αλλά θα ανοίξει επίσης τον δρόμο για σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τόσο την σκέψη όσο και την δράση στην ερωτική σας ζωή. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να συζητήσετε εδώ και αρκετό καιρό με το ταίρι σας. Και διαρκώς αναβάλλετε τη συζήτηση, διότι έπρεπε να κάνετε κάτι που ίσως δεν θέλετε. Απλώς ξεκινήστε να μιλάτε και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Θα είναι πιο εύκολο από όσο πιστεύετε.

Ιχθύες

Οι φίλοι σας είναι ιδιαίτερα επιτακτικοί σήμερα. Ξέρετε πού βρίσκονται τα όριά σας και οι άλλοι προσπαθούν διαρκώς να τα περάσουν ή να τα φέρουν στα μέτρα τους. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην σχέση με τον/την σύντροφό σας. Δείξτε του/της με κάθε τρόπο, ότι πλέον δεν θα το ανεχτείτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments