Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Νάπολι: Πολλές πιθανότητες να έρθει πρόταση από τους Ιταλούς

Κωνσταντίνος Τσιμίκας Νάπολι: Πολλές πιθανότητες να έρθει πρόταση από τους Ιταλούς
Κωνσταντίνος Τσιμίκας Νάπολι: Η Ιταλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός άρχισε να χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα, το έργο του νεαρού δεν ήταν εύκολο καθώς μπροστά του είχε τον Κούρτη που έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του εκείνη την εποχή. Ο Τσιμίκας δούλεψε σκληρά και όχι μόνο έγινε βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά και στην Εθνική ομάδα. Η απόδοση του στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν τόσο καλή που αρκετές ομάδες τον έβαλαν στη μεταγραφική τους λίστα.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Τον τελευταίο καιρό στη μακρά λίστα των ενδιαφερόμενων φέρεται να έχει προστεθεί και η Λίβερπουλ. Βέβαια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει κορυφαία ακραία μπακ και θα ήταν δύσκολο για τον διεθνή μπακ να κερδίσει μια θέση βασικού. Ωστόσο υπάρχει στο παιχνίδι και η Νάπολι που παρακολουθεί τον παίκτη εδώ και αρκετό διάστημα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Το ποσό που θα προσφέρει η Νάπολι

Η Ιταλική ομάδα έχει παρακολουθήσει εκτενώς τον Τσιμίκα και έχει καταλήξει ότι είναι ο παίκτης που θέλει για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι “παρτενοπέι” εξέτασαν και την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά αποφάσισαν ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τους ταιριάζει καλύτερα. Ήδη από τον Ιανουάριο υπήρξε μια πρώτη κρούση, αλλά το πράγμα δεν προχώρησε τότε.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή αρκεί να έρθει κάποια πρόταση στα χρήματα που ζητάει. Τον Ιανουάριο οι “ερυθρόλευκοι” υποστήριζαν ότι θα δώσουν τον Τσιμίκα μόνο αν η πρόταση που θα τους γίνει ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportime” η Νάπολι αναμένεται να καταθέσει προσφορά που θα ξεκινάει από τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ιταλοί δύσκολα θα ανέβουν πάνω από τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον παίκτη. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όντως η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει τα θέλω του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments