Video

Ελίφ επεισόδιο 644: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 06/08 – Η Λεϊλά είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ

Ελίφ επεισόδιο 644: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 06/08 – Η Λεϊλά είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ
Ελίφ επεισόδιο 644: Η Λεϊλά κάνει ένα δώρο στον Γιουσούφ για το μαγαζί και η Σιταρέ τους βλέπει καταλαβαίνοντας πως εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του.

Στο σημερινό (6 Αυγούστου) επεισόδιο, ο πατέρας του μωρού, που περιμένει η Αϊλά συνεχίζει να της στέλνει μηνύματα και της λέει πως ξέρει για το μωρό και πως την αγαπάει ακόμα.

Ο Ορχάν πηγαίνει να μιλήσει στον Γιουσούφ αλλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τη Σιταρέ. Ο Γιουσούφ το καταλαβαίνει αλλά ο Ορχάν το αρνείται. Ένα μηχανάκι χτυπάει τον Βεϊσέλ αλλά είναι καλά. Ο οδηγός του, ο Τσεϊχουν του λέει πως είναι καινούριος στην περιοχή και πως δουλεύει σε μια μεσιτική εταιρία. Η Λεϊλά κάνει ένα δώρο στον Γιουσούφ για το μαγαζί. Η Σιταρέ τους βλέπει και καταλαβαίνει πως η Λεϊλά είναι ερωτευμένη μαζί του.  Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως έχει καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντική για τον Γιουσούφ και υπονοεί πως ο Γιουσούφ έχει αισθήματα για εκείνη.

Η Μελέκ νιώθει παράξενα γιατί και εκείνη έχει αισθήματα για τον Γιουσούφ αλλά προσπαθεί να συγκρατηθεί. Θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Ο Σελίμ πηγαίνει στους τάφους του αδελφού και της ανιψιάς του. Νιώθει πως θα τους συναντήσει σύντομα.  Ο Γιουσούφ απολογείται στη Μελέκ. Της λέει πως ίσως το παράκανε και της χαρίζει ένα βιβλίο. Μέσα στο βιβλίο είναι ένα λευκό τριαντάφυλλο. Η Μελέκ το βλέπει και ο Γιουσούφ της λέει πως το λευκό τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγνή και αθώα αγάπη. Η Μελέξ κοκκινίζει από ντροπή και φεύγει χωρίς να πει κουβέντα. Θυμάται όμως τα λόγια της Σιταρέ. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Σελίμ είναι στο νεκροταφείο και κλαίει και όταν επιστρέφει σπίτι είναι σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments