Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [09/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [09/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [09/08/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα φέρνει μερικά υπέροχα, παθιασμένα όνειρα. Θα ξυπνήσετε με μια λαχτάρα μέσα σας. Αναζητάτε κάποιον/α για να δώσετε όλη σας την στοργή. Ωστόσο, μην πιέζετε τα πράγματα. Όσο και αν το θέλετε, δεν θα μπορέσετε να μετατρέψετε κάποιο ακατάλληλο άτομο στον/στην τέλειο /α σύντροφο.

Ταύρος 

Γιατί διαρκώς ερωτεύεστε και μετά από λίγο απογοητεύεστε; Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε. Συχνά είστε στη σχέση, αλλά δεν είστε πραγματικά παρόντες. Την επόμενη φορά που θα ερωτευτείτε, αναρωτηθείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε. Εάν μοιάζει ελπιδοφόρο, προχωρήστε με θάρρος.

Δίδυμοι

Ξέρουμε ότι δεν ερωτεύεστε ποτέ, είστε πολύ λογικοί για να συμβεί κάτι τέτοιο. Και ούτως ή άλλως, είστε πάντα πολύ απασχολημένοι. Αλλά η ενέργεια της σημερινής μέρας σας παρασέρνει σε μια δυνατή συναισθηματική κατάσταση. Θα μαγευτείτε από κάποιον/α ξεχωριστό/ή.

Καρκίνος

Όταν κάποιος είναι τόσο ισορροπημένος όσο εσείς, δεν μπορεί να φανταστεί τι σημαίνει να είσαι τόσο ερωτευμένος που να σκέφτεσαι μόνο το αντικείμενο του πόθου σου. Ωστόσο, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει μια γεύση… Απολαύστε τη!

Λέων 

Σήμερα θα νιώσετε να παρασύρεστε από τις διαθέσεις του/της συντρόφου σας. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι και να βρεθείτε να κάνετε το εντελώς αντίθετο. Έτσι είναι ο έρωτας, παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Αφεθείτε και απολαύστε το.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερά της σήμερα. Υπάρχει τόσος ρομαντισμός στον αέρα που μπορεί να λάβετε ένα υπέροχο δώρο, γεμάτο αγάπη και πάθος από τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν το λάβετε από κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά, μην δεσμευθείτε σε τίποτα μέχρι να βεβαιωθείτε ότι είναι ειλικρινής.

Ζυγός 

Η ζωή σας τον τελευταίο καιρό διέπεται από μια ελαφρώς σουρεαλιστική διάθεση. Αυτό θα μπορούσε να εντατικοποιηθεί σήμερα. Η ποίηση και τα γλυκόλογα είναι ωραία αλλά ανέφικτα. Απολαύστε το, απλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι πρόκειται για κάτι φευγαλέο.

Σκορπιός

Ο χώρος εργασίας σας ή μια έξοδος σε δημόσιο χώρο, προσφέρουν το σκηνικό για μια ρομαντική συνάντηση. Τα άστρα ευνοούν τις νέες επαφές και γνωριμίες, πρόσωπο με πρόσωπο είτε μέσω διαδικτύου.

Τοξότης 

Κοκτέιλ δίπλα στο κύμα, εξωτική μουσική και βόλτες στην παραλία. Όλα αυτά ακούγονται υπέροχα αλλά δεν μπορούν να διαρκέσουν για πάντα. Η πραγματική ζωή εισβάλλει στο ρομαντικό αυτό σκηνικό, για να σας υπενθυμίσει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μαγικό κλίμα οπουδήποτε. Καλή διάθεση να υπάρχει.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη δημιουργικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Οι ιδέες θα έρχονται με τέτοια ταχύτητα, που θα πρέπει να τσιμπήσετε τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ξύπνιοι. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να συναντηθείτε με κάποιο άτομο που θέλατε να γνωρίσετε διακαώς.

Υδροχόος

Αφήστε μια μικρή δόση ποίησης και φαντασίας να μπει στην ζωή σας και να διακόψει την ρουτίνα σας. Το πλανητικό σκηνικό σας προκαλεί μια μικρή ανησυχία. Ξέρετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα ελαττώματα των άλλων μεγεθύνονται τώρα, για αυτό καλό θα ήταν να έχετε πιο ρομαντική διάθεση.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας αυξάνει τις πιθανότητες να ερωτευτείτε. Τα άστρα φέρνουν κάποιο ξεχωριστό άτομο στην πόρτα σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από την φαινομενικά τέλεια εικόνα του. Θα πρέπει να το γνωρίσετε καλύτερα πριν αποφασίσετε να αφεθείτε ολοκληρωτικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments