Video

Κώστας Κόκλας Νάντια Κοντογεώργη: Ο επικός διάλογος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Κώστας Κόκλας Νάντια Κοντογεώργη: Ο επικός διάλογος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν
Κώστας Κόκλας Νάντια Κοντογεώργη: Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν για διάφορα θέματα που αφορούν στο επάγγελμά τους.

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Κώστας Κόκλας, πριν από ελάχιστες ημέρες.

Ο ηθοποιός είχε μια όμορφη, χαλαρή και με μεγάλη δόση χιούμορ συζήτηση μέχρι που τα… πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο προσφέροντας μια επική στιγμή στους τηλεθεατές. Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε από την οικοδέσποινα της εκπομπής να τον επισκεφτεί στη Ζάκυνθο και το έκανε με έναν υπέροχο και ξεκαρδιστικό τρόπο. «Είναι κάτι που πρέπει να κάνει μια γυναίκα μια φορά στη ζωή της, να περάσει πέντε μέρες μαζί μου στη Ζάκυνθο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κόκλας και προκάλεσε την… απίθανη αντίδραση της Νάντιας Κοντογεώργη!

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ζήτησε από την παρουσιάστρια να κάνουν κάτι μαζί θεατρικά τον χειμώνα, ενώ θέλησε να της εκφράσει και το παράπονο του για την άρνησή της να παίξει μαζί του στο νέο σίριαλ που θα συμμετέχει τη νέα σεζόν. «Εγώ έμαθα ότι σου πρότειναν να είσαι μαζί μου το χειμώνα και είπες όχι», ανέφερε ο Κώστας Κόκλας. «Πού θα είσαι;», απόρησε η Νάντια Κοντογεώργη με τον ηθοποιό να της απαντάει: «Σε αυτό το σίριαλ. Δεν θα ήσουν εσύ;». «Όχι, για άλλη σου είπαν Κώστα, τα έχεις μπερδέψει!», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια. «Για άλλη μου είπαν; Κοντογιάννη;», διερωτήθηκε ο ηθοποιός. «Άλλο, μπορεί να είναι άλλο! Δεν πειράζει», απάντησε η Νάντια Κοντογεώργη και οι δύο τους έβαλαν τα γέλια.

Να αναφέρουμε πως η εκπομπή έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μήνες. Η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «φλΕΡΤ», το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται  από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 16:00, δίνει μια άλλη… νότα στα μεσημέρια. «Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φλΕΡΤάρουμε με όλα τα ωραία πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, να εστιάζουμε μόνο σε όσα πραγματικά αξίζουν και μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους και καλύτερους ανθρώπους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments