Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [11/08/20].

Κριός

Η επιδίωξη ενός ειδικού ερωτικού στόχου απαιτεί περισσότερη ενέργεια από ό, τι νομίζεις. Όμως αυτό που φαίνεται άβολο αρχικά, θα δώσει σύντομα δρόμο σε μια εξέλιξη που σε διαβεβαιώνει, ότι η συναισθηματική σου επένδυση αξίζει τον κόπο. Θα δεις πως οι καταστάσεις αλλάζουν σταδιακά, καθώς βαθαίνουν τα συναισθήματα… ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Ταύρος 

Αν αισθάνεσαι ότι κερδίζεις μια ευκαιρία στα ερωτικά σου, τότε αυτά είναι καλά νέα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ερωτικά σου, τα ωθείς σε νέες κατευθύνσεις. Έχεις μάθει σημαντικά μαθήματα και δε θα είσαι διατεθειμένη να το «παίξεις εκ του ασφαλούς». Ο φόβος δεν χρειάζεται να σε συγκρατεί πλέον, από τη παθιασμένη χαρά.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το τι αλλάζει στη σχέση σου, μην βάζεις σε δευτερεύουσα μοίρα την φροντίδα και την αγάπη απέναντι στον εαυτό σου. Ο ρομαντισμός μπορεί να σου δημιουργεί άγχος, αλλά αν νιώθεις πιο δυνατή μέσα σου, θα καταφέρεις να το διαχειριστείς. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να επισημάνεις ευγενικά στο ταίρι σου, πως θέλεις ισότιμο καταμερισμό ευθυνών.

Καρκίνος

Η διατήρηση της ειρήνης στη σχέση σου, είναι αναπόσπαστο μέρος της εξέλιξής της τώρα. Μπορεί να δυσκολευτείς να παραμείνεις ήρεμη, όταν οι συνθήκες φαίνονται αβέβαιες. Αλλά το να διακόψεις απότομα κάποιες καταστάσεις χωρίς παράπλευρες απώλειες, είναι αδύνατο. Το να μάθεις όμως να ακούς το ταίρι σου με ανοιχτό μυαλό και καρδιά, θα διασφαλίσει πως όλα θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να πεις την άποψή σου.

Λέων 

Μπορεί να γνωρίζεις τι «λειτουργεί» για σένα στη σχέση σου. Όμως η παθιασμένη στρατηγική σου, μπορεί να μην είναι κατάλληλη για αυτόν που αγαπάς. Το να μην αντιδράς για να διατηρείς ηρεμία στη σχέση σου, δεν θα σε βοηθήσει. Όμως η ανοιχτή σκέψη, και από τις δύο πλευρές, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια συζήτηση, που θα βοηθήσει να βρείτε κοινές λύσεις.

Παρθένος

Ο χρόνος που αφιερώνεις για να σκεφτείς ένα ευαίσθητο ερωτικό σου θέμα θα είναι χρήσιμος. Θα νιώσεις πως θέλεις να αλλάξεις την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Άφησε τη σοφία να υποστηρίξει τη διαίσθησή σου. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα γεγονότα με αποτέλεσμα η σαφήνεια, να αντικαταστήσει επιτέλους τη σύγχυση ή την αβεβαιότητά σου.

Ζυγός 

Ο τρόπος προσέγγισης των ερωτικών σου θεμάτων, μπορεί τώρα να αλλάξει δραματικά. Θα θελήσεις να απορρίψεις τους φόβους και τις επιφυλάξεις σου, για να ζήσεις μια πιο άγρια και περιπετειώδη ζωή. Η ανάληψη ενός υπολογιζόμενου ρίσκου στη σχέση σου, ενισχύει ή αναζωογονεί το κέφι σου. Άφησε λοιπόν το παθιασμένο πνεύμα σου, να λειτουργήσει!

Σκορπιός

Όσο συναρπαστικό κι αν είναι ένα φιλόδοξο όνειρο, προσπάθησε να το κρατήσεις για τον εαυτό σου προς το παρόν. Αυτή η ιδέα πρέπει να σιγοβράσει μέσα σου αρχικά. Κάτι τέτοιο θα σου δώσει την ευκαιρία να εργαστείς με το ταίρι σου σε ένα παθιασμένο σχέδιο, που μπορείτε και οι δύο να αναπτύξετε με έμπνευση! Όταν έρθει η ώρα να κάνεις μια ανακοίνωση, θα ξέρεις ότι είναι σωστή.

Τοξότης 

Είσαι σέξι και το ξέρεις, αλλά τον αγαπημένο σου, μπορεί να τον προσελκύσουν οι ενδιαφέρουσες φιλοσοφίες σου για τη ζωή, την αγάπη και το σύμπαν. Η θετική σου αύρα επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει ώστε να εμβαθύνει η σχέση σου. Άφησε τη μοναδική σου ζωντάνια να μεταφέρει τη σχέση σου, σε μια ευχάριστα βαθιά και παθιασμένη κατεύθυνση!

Αιγόκερως

Θα είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τι είναι καλύτερο για τον εραστή σου. Αλλά θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο, για να το ξεκαθαρίσεις. Παρά τον ενθουσιασμό σου, θα δοκιμάσεις την αντίσταση από το ταίρι σου. Μην εγκαταλείψεις όμως τη χρήσιμη και παθιασμένη προοπτική σου, εξαιτίας της αντίδρασής του.

Υδροχόος

Οι μακροχρόνιες ρομαντικές πεποιθήσεις μπορεί να αλλάξουν τώρα. Θα νιώσεις επίσης έτοιμη να θέσεις όρια… όπως ποτέ άλλοτε. Άφησε τις νέες προοπτικές, να σου δείξουν όλες της πτυχές της αγάπης. Η διευθέτηση του τι είναι ασφαλές, άνετο ή προβλέψιμο, θα μπορούσε να αντικατασταθεί με την επιθυμία να γίνουν πιο έντονα και αυθόρμητα τα ερωτικά σου θέματα.

Ιχθύες

Το να τσεκάρεις την καρδιά σου, θα σε βοηθήσει να διασφαλίσεις, ότι ευθυγραμμίζεται με τον παθιασμένο σκοπό σου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις βαριά συναισθηματική και ψυχική ενέργεια στη σχέση σου. Αλλά η διαίσθησή σου, δείχνει τον δρόμο προς τους βαθύτερους τρόπους σύνδεσης, ακόμα κι αν δεν πίστευες ότι ήταν δυνατό! Σε περιμένουν μερικές ευχάριστες εκπλήξεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments