Lifestyle

Με τη Ναταλία θα πεις και ένα τραγούδι

Με τη Ναταλία θα πεις και ένα τραγούδι
Άφησε το μόντελινγκ για το τραγούδι.

Αν και ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Ο λόγος για την Ναταλία Κεϊσίδη, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία, αλλά τα τελευταία 11 χρόνια μένει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Τασκένδη της Ρωσίας, από μαμά Ελληνίδα και πατέρα Ρώσικης καταγωγής. Στην Ελλάδα ζει μαζί με την όμορφη κόρη της Νικόλ, η οποία ασχολείται με το μόντελινγκ. Η Ναταλία Κεϊσίδη λόγω της ομορφιάς της ξεκίνησε όπως η ίδια θα πει σε παλαιότερη συνέντευξή της με το χώρο του μόντλεινγκ: “Ξεκίνησα την καριέρα μου στη Μόσχα με το μοντελινγκ, και βγήκα πολύ πετυχημένη .

Ξεκινώντας από τα 17 μου και συνεχίζοντας μέχρι να πάρω τον τίτλο miss Μaxim , Miss love radio και συμμετέχοντας σε ταινίες και διαφημίσεις”. Ωστόσο η αγάπη της για τη μουσική ήταν τόσο δυνατή που άφησε τις πασαρέλες για το τραγούδι. ” Μαθαίνοντας πιάνο από μικρή ηλικία και τελειώνοντας μουσικό λυκειο , πάντα είχα ενδιαφέρον και κλίση στη μουσική . Η πρώτη συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον mark angelo με το κομμάτι “without your love” το οποίο μπήκε στα top 100 hits της Ρωσίας”.

Η Ναταλία θαυμάζει την Pop μουσική καθώς είναι και το είδος που της αρέσει να τραγουδάει γιατί κάθε είδος μουσικής είναι ξεχωριστό όπως και με τον τρόπο που τα τραγουδάει.  Τραγουδάει σε 4 γλώσσες ελληνικά ρώσικα, ισπανικά και αγγλικά. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στην Κύπρο  έχει έρθει Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα της με κάποιες πολύ δυνατές συνεργασίες μεταξύ των οποίων οι onirama, mark angelo, gabriel rusel, barrise, steven tzimas και άλλοι.

Πριν την πανδημία του κορωνοϊού της είχε προταθεί συνεργασία και με τον μεγάλο καλλιτέχνη της Αραβίας Wadih Mrod ο οποίος είναι γνωστός στην Αυστραλία στην Αρμενία στον Καναδά και στο Ντουμπάι. Επίσης έχει συνεργαστεί και με Ρώσους καλλιτέχνες.  Η ίδια θεωρεί πως η γυναίκα πρέπει να αναδεικνύει την ομορφιά της και να είναι πάντα προσεγμένη. “Ωστόσο , θεωρώ ότι ο εσωτερικός κόσμος του ατόμου βρίσκεται σε πρώτο επίπεδο αφού η ομορφιά φεύγει ενώ μένει για πάντα η ψυχή του ατόμου” θα πει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments