Αθλητισμός

Παναγιώτης Ρέτσος Ολυμπιακός: Δεν λένε “όχι” στο ενδεχόμενο επιστροφής οι “ερυθρόλευκοι”

Παναγιώτης Ρέτσος Ολυμπιακός: Δεν λένε “όχι” στο ενδεχόμενο επιστροφής οι “ερυθρόλευκοι”
Παναγιώτης Ρέτσος Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά δεν βλέπει με αρνητικό μάτι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο νεαρός στην ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Τσιμίας μονοπωλεί το ρεπορτάζ. Πριν από τον νεαρό αμυντικό υπήρχε μια άλλη μεγάλη πώληση που είχαν κάνει οι “ερυθρόλευκοι”. Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Ρέτσος που μέχρι σήμερα αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή που έχει κάνει παίκτης που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός στόπερ αποχώρησε για την Μπάγερ Λεβερκούζεν έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στην Γερμανική ομάδα κατάφερε να γίνει βασικός. Ωστόσο το επόμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από κάποια προβλήματα τραυματισμού. Αυτά τον πήγαν πίσω με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Λεβερκούζεν, αλλά και της Εθνικής ομάδας. Το όνομα του έχει παίξει κατά καιρούς για κάποιες ομάδες που θα τον ήθελαν δανεικό, χωρίς η υπόθεση να έχει προχωρήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει ελάχιστα παιχνίδια στα πόδια του τα τελευταία δυο χρόνια.

Δεν θα έλεγε όχι ο Ολυμπιακός

Η αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο το φετινό καλοκαίρι φαντάζει αρκετά πιθανή και στο μεγάλο Λιμάνι θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ένας παίκτης που αρέσει και γίνονται σκέψεις να προχωρήσουν σε επίσημη κίνηση σύμφωνα με τη “Sportime” είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Οι τραυματισμοί που πέρασε ο 22χρονος στόπερ ανήκουν πλέον στο παρελθόν, πλην όμως χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να πάρει ξανά τα… πάνω του.

Ο διεθνής άσος έχει το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής λόγω της πρότερης θητείας του στους Πειραιώτες, από τους οποίους είχε πωληθεί περί τα 20 εκατ. ευρώ στη γερμανική ομάδα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ως σκέψη η περίπτωση του Ρέτσου, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να γίνει επίσημη κρούση στη Λεβερκούζεν για τον δανεισμό του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μια συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές φαντάζει ιδανική για τον νεαρό αμυντικό. Θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, θα πάρει σίγουρα παιχνίδια στο πόδια και θα είναι έτοιμος να επιστρέψει δυνατός στην Μπάγερ. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο ένα κενό που μπορεί να έχει δημιουργηθεί από την πώληση του Σεμέδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments