Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [13/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [13/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [13/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [13/08/20].

Κριός

Έχετε πολλά να πείτε σήμερα και δεν μασάτε τα λόγια σας. Θέλετε η τρέχουσα ερωτική σας σχέση να πάρει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα θέσουν τις βάσεις… Αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να προσπαθήσετε περισσότερο, προκειμένου να πετύχει.

Ταύρος 

Μια απροσδόκητη εξέλιξη ή μια συνάντηση με κάποιο φίλο, θα φέρει στην ζωή σας έναν έρωτα που αψηφά τους κανόνες της λογικής. Μπαίνετε στον κόσμο κάποιου άλλου, που σκέφτεται με τρόπους πολύ διαφορετικούς από τον δικό σας. Παρά ταύτα, φαίνεται να σας καταλαβαίνει απόλυτα.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση. Θα πρέπει όμως να βιαστείτε: Αν δεν την εκμεταλλευτείτε, η ευκαιρία θα χαθεί όσο γρήγορα ήρθε.

Καρκίνος

Έχετε τρεις επιλογές σήμερα: Να φύγετε, να θάψετε το κεφάλι σας στην άμμο ή να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ό,τι έρθει στον δρόμο σας. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε κοντά με κάποιο άτομο. Αν και πολύ διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει, σας ταιριάζει απόλυτα.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει μπροστά σε ένα δίλημμα. Μπορεί να έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας. Ανησυχείτε για κάτι και θέλετε να το βγάλετε από μέσα σας. Ωστόσο, λόγω διαφόρων περιστάσεων το έχει μάθει πριν του/της το πείτε. Τι γίνεται τώρα; Σκεφτείτε προσεκτικά πώς θα το χειριστείτε.

Παρθένος

Η μέρα υποδεικνύει πολλές συζητήσεις που δεν θα είναι όλες χαλαρές και ήρεμες. Μπορεί να ξεκινήσετε να μιλάτε με το αντικείμενο του πόθου σας, με αφορμή μια άποψη του που είναι διαμετρικά αντίθετη από την δική σας. Δεν θα συμφωνήσετε αλλά θα αναπτυχθεί μια έντονη έλξη ανάμεσά σας.

Ζυγός 

Η ενέργεια της μέρας φέρνει στο προσκήνιο έννοιες, όπως: Ενθουσιασμός, αβεβαιότητα, αστάθεια. Μπορεί να μην ξέρετε πού πηγαίνει μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά τουλάχιστον δεν θα βαρεθείτε.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δείξει ότι υπάρχει κι άλλος που σκέφτεται με τον δικό σας περίεργο και τρελό τρόπο. Δεν αισθάνεστε πια μόνοι σε αυτό τον απέραντο κόσμο.

Τοξότης 

Μια διαφωνία με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα, θα σας δείξει μια πτυχή του που σας τραβάει σαν πεταλούδα στην φωτιά. Οι λέξεις έχουν τη δύναμη να πάνε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας φορτίζει οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε με το ταίρι σας σήμερα. Ευτυχώς, το φορτίο θα είναι θετικό. Δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μην περάσετε ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ μαζί!

Υδροχόος

Πριν ξεκινήσετε μια συζήτηση με το ταίρι σας σήμερα, ίσως πρέπει πρώτα να κάνετε μια συζήτηση με τον εαυτό σας.  Έχετε να ξεκαθαρίσετε μερικά πράγματα. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι πολλές φορές, εσείς οι ίδιοι ροκανίζετε την αυτοπεποίθησή σας. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει πρωταγωνιστές σε κάθε αμφιλεγόμενη συνομιλία. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είχατε σκοπό να εμπλακείτε… Αλλά το κάνετε και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκπληκτικό. Κάποιος/α εντυπωσιάζεται από τις ικανότητές σας στον λόγο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments