Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Δύσκολα θα κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Δύσκολα θα κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη διάθεση αυτή τη στιγμή για να γίνει κάποια πρόταση αγοράς.

Ο Αιγύπτιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ Αμπντελμονεΐμ, φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με την ελληνική ομάδα να μην έχει διάθεση για συζήτηση.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κάνει κάποια κίνηση για τον Αχμέντ Χασάν. Αυτό σημαίνει πως ο Αιγύπτιος αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Μπράγκα. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη διάθεση αυτή τη στιγμή για να γίνει κάποια πρόταση αγοράς από τους Πορτογάλους, σύμφωνα με πληροφορίες από το SPORTIME.

Θυμίζουμε πως ποδοσφαιριστής των «Ερυθρόλευκων» με κάθε επισημότητα έγινε ο Αιγύπτιος επιθετικός στις αρχές της χρονιάς. Ο 26χρονος βρέθηκε στα γραφεία των Πειραιωτών στο Πασαλιμάνι όπου και συμφώνησε με τους όρους της νέας συμφωνίας. Εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ανοίγοντας το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό, το οποίο έρχεται έξι μήνες μετά την αποχώρηση του και τον τερματισμό του δανεισμού του από την Μπράγκα.

Η επιστροφή του Αιγύπτιου επιθετικού σηματοδότησε μοιραία την έξοδο του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον Ισπανό επιθετικό όπως όλα έδειχναν να αποχωρεί από τον Πειραιά. Οι πληροφορίες μάλιστα, ήθελαν τον 29χρονο επιθετικό να επιστρέφει στην Ισπανία υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λεγκανιές. Όσον αφορά στον Πέδρο Μαρτίνς, τονίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναθεώρησε μέσα σε ελάχιστα 24ωρα την άποψη του για τον Αχμέντ Χασάν. Αρχικά ο Πορτογάλος είχε δείξει αρνητική διάθεση στο να ενταχθεί στην ομάδα, αν και το κλίμα αντιστράφηκε με τον Αιγύπτιο να έρχεται στο Λιμάνι και να ενισχύει την επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, προς το παρόν, ο Αχμέντ Χασάν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού γεμίζει τις μπαταρίες του μαζί με τον συμπατριώτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και επέλεξε να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τον νεαρό ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» καθώς οι δύο τους συνδέονται από πολύ καλή φιλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments