Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [14/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [14/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [14/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [14/08/20].

Κριός

Είναι περίεργο το πώς μια μικρή αλλαγή μπορεί να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Το πλανητικό σκηνικό αφορά την αλλαγή και μεταμόρφωση, επηρεάζει τον τρόπο που εκφράζεστε. Κυρίως, σας οδηγεί σε έναν χώρο ευκαιριών: Να συναντήσετε κάποιον/α που θα έχει πραγματικά μεγάλη επίδραση στη ζωή σας.

Ταύρος 

Η μέρα σας επιτρέπει να μάθετε κάτι για έναν φίλο, που υποψιαζόσασταν αλλά δεν τολμούσατε να ρωτήσετε. Το τι θα κάνετε βάσει αυτών των πληροφοριών εξαρτάται από εσάς. Μάλλον, όμως, θα σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση που φανταζόσασταν εδώ και αρκετό καιρό.

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι στην πραγματικότητα τα προβλήματα της σχέσης σας ξεκινάνε από μέσα σας. Γνωρίζετε επίσης τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, που μπορεί να κάνει τη διαφορά στις ζωές και των δυο σας.

Καρκίνος

Είναι εκπληκτικό το πώς οι φίλοι μπορεί να έχουν δύναμη στη ζωή μας. Πολλές φορές μας επηρεάζουν να κάνουμε πράγματα που θέλαμε και δεν τολμούσαμε. Η μέρα σας δίνει την ώθηση για να κάνετε μια σημαντική σύνδεση, κάποια που δεν θα μετανιώσετε ούτε για μια στιγμή.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει συνάντηση με κάποιο άτομο που θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας και την ελπίδα στην καρδιά σας. Μπορεί να μην το γνωρίζετε καλά, αλλά ένα συμβάν σας συνδέει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή. Ανακαλύπτετε ότι με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα σε έναν κόσμο ευκαιριών. Αυτό θα κάνει θαύματα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε το πρώτο βήμα.

Ζυγός 

Υπάρχει εδώ και καιρό ένα μυστικό, που μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και εμποδίζει την σχέση να προχωρήσει. Είναι κατανοητό να τρομάζετε στην ιδέα να αποκαλύψετε τα πάντα αλλά το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να το κάνετε. Δεν θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός

Μια ξεχωριστή περίσταση ή μια συνάντηση φίλων, μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές που πραγματικά θα σας εκπλήξουν. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κάτι που δεν είχατε παρατηρήσει μέχρι τώρα. Αν και μπορεί να δυσκολευτείτε να το αντιμετωπίσετε, τουλάχιστον ξέρετε πού στέκεστε και μπορείτε να κάνετε τις ανάλογες προσαρμογές.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε το ξεχωριστό άτομο που είχατε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Αυτό όχι μόνο θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, αλλά θα αυξήσει και την αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε τη μέρα σας.

Αιγόκερως

Η επιθυμία να γνωρίσετε τον κόσμο σας χτυπά ξανά την πόρτα. Σκέφτεστε να μετακομίσετε ή έχετε μια σχέση εξ αποστάσεως: Έχει μπει μέσα σας το μικρόβιο του ταξιδιού. Η ενέργεια της μέρας σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επιθυμία σας.

Υδροχόος

Ένας βαθύς δεσμός μπορεί να γίνει βαθύτερος σήμερα. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον που έχετε ονειρευτεί. Η μέρα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε την σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας στο επόμενο επίπεδο.

Ιχθύες

Κάτι που θεωρείτε υπέροχη ιδέα, μπορεί να οδηγήσει στο να εμβαθύνετε τη σχέση σας με περισσότερους τρόπους από όσους φανταστήκατε. Με λίγη βοήθεια από τα άστρα, έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή κάποιου κοινού γνωστού και να έρθετε ακόμη πιο κοντά μεταξύ σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments