Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [14/08/20].

Κριός

Μην υποτιμάς τη δύναμη που υπάρχει στο γεγονός πως μπορείς να βλέπεις με κρυστάλλινη σαφήνεια τι θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Οι σημαντικές αλλαγές που θέλεις να κάνεις, πρέπει να υποστηρίζονται σθεναρά από την πλευρά σου! Διαφορετικά ένας ρομαντικός στόχος χωρίς σχέδιο, είναι απλώς μια ευχή ή κάτι παρόμοιο.

Ταύρος 

Τα ερωτικά όνειρα που κρύβεις στο μυαλό σου, είναι υπέροχα. Τι γίνεται όμως αν κάποια από αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν; Με λίγη περισσότερη πίστη από την πλευρά σου, θα δημιουργήσεις τις σωστές συνθήκες για να το κατορθώσεις. Με αυτοπεποίθηση και συντονισμένη προσπάθεια, η ερωτική σου ζωή, θα μπορέσει να μεταμορφωθεί.

Δίδυμοι

Μια συζήτηση με το ταίρι σου, μπορεί να μην είναι και η πιο ευχάριστη που είχατε μέχρι τώρα! Τα καλά νέα είναι ότι θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα καθαρίσει μεταξύ σας η βαριά ατμόσφαιρα. Αν έχεις προετοιμαστεί για αντιπαραθέσεις, τότε θα διαπιστώσεις, πως το ταίρι σου δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Θα απογοητευτείς με την αυξανόμενη λίστα υποχρεώσεων και ευθυνών που θα βαρύνουν τους ώμους σου. Ακόμα κι αν το ταίρι σου δε σου ζητήσει υποστήριξη, η διαίσθησή σου θα «διαβάσει» ανάμεσα στις γραμμές, όσων λέει. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσεις τόσο το πρόγραμμά σου, όσο και τη στάση σου για να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σου. Γιατί δε θα επωφεληθεί μόνο αυτός!

Λέων 

Δες αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν πλεονέκτημα, οποιαδήποτε σύγχυση ή αβέβαιη ενέργεια στη σχέση σου. Θα είναι ο τέλειος καταλύτης για μια καθυστερημένη συζήτηση. Θα μπορούσε επίσης να αλλάξει την εστίασή σου, για όλα όσα πρέπει να είσαι ευγνώμον. Αν χρειάζεται κάτι που είναι απροσδιόριστο για να σου υπενθυμίσει τι είναι σταθερό ή αξίζει να το γιορτάσεις, τότε χρησιμοποίησέ το, για ό, τι αξίζει.

Παρθένος

Ο ρομαντικός σου κόσμος θα είναι τόσο αγχωτικός, όσο θέλεις να είναι αυτήν τη στιγμή. Φυσικά, δεν θέλεις να προκαλέσεις εντάσεις. Ούτε και είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς ό,τι πρόκληση εμφανίζεται στο δρόμο σου. Το πρώτο βήμα, περιλαμβάνει την εφαρμογή περισσότερης φροντίδας απέναντι στον εαυτό σου. Στη συνέχεια, προσπάθησε να απλοποιήσεις τα ερωτικά σου, απελευθερώνοντας συναισθηματικές αποσκευές που βαραίνουν την καρδιά σου. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις τη δύναμή σου και να δημιουργήσεις τα αποτελέσματα που θέλεις…. αντί να πιστεύεις ότι πρέπει να αποδεχτείς ό,τι προκύψει.

Ζυγός 

Θα προκύψουν ζητήματα σχετικά με το ποιον πρέπει να εμπιστευτείς και ποιον να απομακρύνεις από τη σχέση σου. Αυτό πιθανότατα σχετίζεται με άτομα που επηρεάζουν το σύντροφό σου. Αν νιώθεις πως η ζήλια μπορεί να είναι η ρίζα οποιασδήποτε διαφωνίας, τότε μάλλον έχεις δίκιο. Είσαι στο δικό σου παθιασμένο μονοπάτι και σίγουρα δεν θέλεις να επηρεάζεσαι από τις ανασφάλειες των άλλων.

Σκορπιός

Θα έχεις αμφιβολία σχετικά με τον τρόπο χειρισμού ενός ερωτικού σου ζητήματος. Αλλά αν σκοπεύεις να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με αυτό, τότε θα καταλήξεις με περισσότερα προβλήματα, από όσα προσπάθησες να διαπραγματευτείς. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από το πείσμα του Σκορπιού. Αποδέξου πως οποιαδήποτε βελτίωση, θέλει το χρόνο της. Θα μπορούσε επίσης, αυτό που δεν λες, να κάνει την άποψή σου, πιο αποτελεσματική.

Τοξότης 

Η παθιασμένη πρόοδος που επιθυμείς να πετύχεις, είναι απίθανο να συμβεί αν τη βιάσεις. Ίσως να έχεις περισσότερες επιλογές στη διάθεσή σου με τα ερωτικά σου τώρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Για αυτό είναι σημαντικό να ακούσεις τη διαίσθησή σου, για να επισημάνεις την καλύτερη επιλογή.

Αιγόκερως

Κάτι θα συνεχίσει να φαίνεται πως δεν έχει ισορροπήσει στη σχέση σου. Μπορεί να πιστεύεις πως δίνεις περισσότερα, από όσα λαμβάνεις στο δεσμό σου. Μια απάντηση μπορεί να αφορά τη δημιουργία ενός απαραίτητου συναισθηματικού χώρου ανάμεσά σας. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις. Με το να έχετε αμφότεροι χρόνο για τον εαυτό σας, θα είναι ένας τέλειος τρόπος θεραπείας.

Υδροχόος

Δεν θα διακινδυνεύσεις να χαλάσεις τη διάθεση του αγαπημένου σου, δείχνοντας αυτοσυγκράτηση σε ό,τι αφορά θέματα διασκέδασης. Ίσως αντιλαμβάνεσαι, πως πολλά από αυτά τα πράγματα δεν είναι υγιή, και η υπερβολική κραιπάλη, είναι κάτι παραπάνω από πιθανότητα. Έχεις επίσης δίκιο που θέλεις να αξιοποιήσεις κάτι ανάμεσά σας. Αυτό είναι ένα επίπεδο ευαισθησίας και σεβασμού, που πιθανότατα θα εκτιμήσει το ταίρι σου.

Ιχθύες

Ο αγαπημένος σου πρέπει να κατανοεί τις καινούργιες σου υποχρεώσεις. Αν όμως αυτές αρχίσουν να επηρεάζουν τον χρόνο που περνάτε μαζί, τότε ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα ή τη λίστα προτεραιοτήτων σου. Οι ευχάριστες αναζητήσεις δεν πρέπει να είναι κάτι που σου ταιριάζει, όταν είσαι ελεύθερη από τις άλλες υποχρεώσεις σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για αυτό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments