Ελλάδα

Βέρτης Θεσσαλονίκη: Να τηρείτε τα μέτρα προστασίας – Όσα έγιναν στα απογευματινά μπουζούκια [vid]

Βέρτης Θεσσαλονίκη: Να τηρείτε τα μέτρα προστασίας – Όσα έγιναν στα απογευματινά μπουζούκια [vid]
Βέρτης Θεσσαλονίκη: Έκκληση προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας έκανε ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε κέντρο της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται αυτές τις μέρες ο Νίκος Βέρτης και χτες Παρασκευή (14 Αυγούστου) ήταν η πρώτη ημέρα, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να κάνει έκκληση στους θαμώνες μόλις ανέβηκε στην πίστα.

Από νωρίς το απόγευμα σχηματίστηκαν ουρές έξω από το κέντρο, με τους πελάτες να θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους πριν μπουν στο μαγαζί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Seleo, οι πελάτες έμπαιναν ένας ένας και  τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται 550 άτομα.

Το μαγαζί άνοιξε σύμφωνα με τα νέα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, τα οποία ορίζουν ότι τα καταστήματα εστίασης κλείνουν στις 12 το βράδυ. Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Λίγο μετά τη δύση του ηλίου λοιπόν, ο καταξιωμένος τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη, καλησπέρισε τους θεατές και τους παρακάλεσε να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας. «Ξέρετε, πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη αλλά και στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου, πρέπει να τελειώσουμε στις 12 η ώρα. Κάπως έτσι θα είναι και η σημερινή βραδιά, λίγο πιο αμερικάνικη, πιο αυστραλέζικη».

Και συνέχισε πριν αρχίσει το πρόγραμμα του: «Θέλω όμως, να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας και να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε πιστέψτε με. Θα περάσει και αυτό το πράγμα τι να κάνουμε». Πάντως, όπως φαίνεται σε βίντεο της εφημερίδας Μακεδονίας, οι θαμώνες κάθονταν στις θέσεις τους και τηρούσαν τα μέτρα απόστασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments