Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Προκαλούν τουρκικά ΜΜΕ – Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ενόψει του ματς

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Προκαλούν τουρκικά ΜΜΕ – Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ενόψει του ματς
ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Το ματς θα γίνει κανονικά στην έδρα της ελληνικής ομάδας.

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και η ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, με την ευρωπαϊκή «μάχη» να διεξάγεται στις 25 Αυγούστου στις 21.00, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά την κλήρωση και αφού… κλείδωσε το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έστειλε εκ νέου επιστολές και η απάντηση που εισέπραξε ήταν πώς το ματς θα γίνει κανονικά στην έδρα του, ενώ θα επιτραπεί στην πτήση τσάρτερ της Μπεσίκτας να έρθει κανονικά.

Ήδη οι επιτελείς του ΠΑΟΚ από την Παρασκευή έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες με ΕΠΟ και κυβερνητικά στελέχη, για το ενδεχόμενο να παίξει με την Μπεσίκτας εντός έδρας. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» ρίχνουν ματιές και στα παιχνίδια των προημιτελικών του Europa League, εκεί όπου ανάλογα με τα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον τρίτο προκριματικό γύρο, σε περίπτωση πρόκρισης.

Προκαλούν οι Τούρκοι

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που αφορούν στον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας. Αυτή τη φορά, στην ιστοσελίδα cumhuriyet.com.tr, κάνουν λόγο για προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη, «γνωστό για τον φανατισμό του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, να πολώσει το κλίμα με αναφορές σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία σε επιστολή του προς τους παίκτες, σύμφωνα με το metrosport.

Μάλιστα, ο συντάκτης του κειμένου δεν μένει μόνο εκεί και κάνει ακόμη λόγο για «φασίστες οπαδούς του ΠΑΟΚ» και πιο συγκεκριμένα για αυτούς της Νεάπολης! Και αυτό το υποτιθέμενο ρεπορτάζ με τους ακραίους χαρακτηρισμούς το επανέλαβαν πολλά τουρκικά ΜΜΕ, σύμφωνα με το metrosport.

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη ενόψει του ματς

Στην τελική ευθεία για το ματς με τη Μπεσίκτας στην Τούμπα για τα προκριματικά έχει μπει ο ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω του Μάκη Γκαγκάτση να στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Θέλω να δώσετε μεγάλη προσοχή, τόσο σε ό,τι αφορά στην υγεία σας, όσο και στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας».

«Μετά τα δύο κρούσματα που είχαμε, πρέπει να προσέξετε πολύ, να αποφεύγετε περιττές μετακινήσεις και να είστε κοντά στις οικογένειές σας. Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία, για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments