Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΑΕΚ Χνιντ: Οι «Δικέφαλοι» ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο αμυντικό

ΠΑΟΚ ΑΕΚ Χνιντ: Οι «Δικέφαλοι» ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο αμυντικό
ΠΑΟΚ ΑΕΚ Χνιντ: Οι δύο «Δικέφαλοι» φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο αμυντικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τυνησία ο ΠΑΟΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για τον Τυνήσιο αμυντικό Νασίμ Χνιντ, αλλά ο «Δικέφαλος» έκανε και πρόταση. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ομάδα του Χνιντ, η Σφαξιέν, την απέρριψε.

Ο Χνιντ είναι 23χρονος διεθνής Τυνήσιος αμυντικός και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, γεγονός που αυτόματα βάζει υπό αμφισβήτηση τη σημασία του δημοσιεύματος δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ έχει στη θέση τους Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο και Μιχαηλίδη. Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα infoshoot.net, η Σφαξιέν δέχτηκε πρόταση 700 χιλιάδων ευρώ από τον ΠΑΟΚ αλλά την απέρριψε έχοντας μεγαλύτερη προσφορά από ομάδα του Κουβέιτ. Πάντως το όνομα του ποδοσφαιριστή «παίζει» τις τελευταίες ώρες και για την ΑΕΚ, σύμφωνα με μέσα της Τυνησίας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε η προγραμματισμένη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σημαντικό παιχνίδι με τη Μπεσίκτας στην προκριματική φάση του Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε rondo και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσο το ένα δούλευε στην κυκλοφορία της μπάλας, το άλλο έπαιζε παιχνίδι κατοχής. Στο φινάλε είχαμε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες πάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Ο Νίκα Νινούα μπήκε με την ομάδα, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ έκανε και θεραπεία. Την Τρίτη 18/8 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Δείτε φωτογραφία από τον φετινό αγιασμό

Φεύγει ο Βέρνμπλουμ

Σε συζητήσεις βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ για το μέλλον του στην ομάδα. Από ότι φαίνεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιθυμεί να σπάσει το συμβόλαιο με τον Σουηδό που δεν του είναι απαραίτητος και να κάνει λίγο χώρο στο μπάτζετ. Το θέμα είναι τι αποζημίωση θα λάβει ο παίκτης ο οποίος διαθέτει μεγάλο συμβόλαιο αξίας άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την τελευταία του χρονιά στην Τούμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments