Αθλητισμός

Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Συζητήσεις για να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Δικεφαλο

Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Συζητήσεις για να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Δικεφαλο
Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Δεν είναι σίγουρο το μέλλον του Σουηδού στον δικέφαλο του Βορά, καθώς έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για σπάσιμο του συμβολαίου του.

Σε συζητήσεις βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ για το μέλλον του στην ομάδα. Από ότι φαίνεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιθυμεί να σπάσει το συμβόλαιο με τον Σουηδό που δεν του είναι απαραίτητος και να κάνει λίγο χώρο στο μπάτζετ. Το θέμα είναι τι αποζημίωση θα λάβει ο παίκτης ο οποίος διαθέτει μεγάλο συμβόλαιο αξίας άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την τελευταία του χρονιά στην Τούμπα.

Αυτές τις μέρες, ο Βέρνμπλουμ συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Φερέιρα, ωστόσο ο ατζέντης του είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για το θέμα της αποζημίωσης. Αν τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ, θα κάνει έχει κάποιες επιπλέον ανάσες στα οικονομικά του, σύμφωνα με τη FORZA.

Η πανδημία επηρέασε τα οικονομικά της ομάδας

Στους υπό αποχώρηση δεν είναι μόνο ο Βέρνμπλουμ, καθώς ο ΠΑΟΚ προφανώς θέλει να “απαλλαγεί” από συμβόλαια παικτών, που δεν είναι απαραίτητοι (σ΄ αυτή την κατηγορία βρίσκεται σίγουρα και ο Στοχ), καθώς αν δεν το κάνει θα υπάρξει πρόβλημα το επόμενο καλοκαίρι με το Financial Fair Play.

O ΠΑΟΚ ήταν ούτως ή άλλως εκτεθειμένος, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα από τη στιγμή που λόγω της πανδημίας απώλεσε και το έσοδο των διαρκείας, που ήταν αρκετά εκατομμύρια κάθε σεζόν.

Το άλλο σενάριο που εξετάζει η ομάδα της Τούμπα είναι η ανταλλαγή παικτών.

Κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες ημέρες ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ και μία ευρωπαϊκή ομάδα συζητούν την προοπτική να κάνουν ανταλλαγή βασικών τους παικτών.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, όσο και η ομάδα με την οποία συζητά, αντιμετωπίζουν «θέμα» με το financial fair play και μία ενδεχόμενη «τράμπα» θα τους βοηθήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Το σενάριο κυκλοφόρησε πριν από την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του champions league και έκτοτε, δεν επανήλθε στο «παρασκήνιο». Το σίγουρο είναι ότι ο δικέφαλος του Βορά έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, αλλά πρέπει να κάνει ό, τι καλύτερο γίνεται για να μην έχει εμπόδια στα οικονομικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments