Ελλάδα

Κρήτη συμπλοκή: Γάλλοι τουρίστες στη Χερσόνησο ήρθαν στα χέρια – Επίθεση με σπασμένο μπουκάλι

Κρήτη συμπλοκή: Γάλλοι τουρίστες στη Χερσόνησο ήρθαν στα χέρια – Επίθεση με σπασμένο μπουκάλι
Κρήτη συμπλοκή: Άγριος καβγάς μεταξύ Γάλλων τουριστών στη Χερσόνησο. Με σπασμένο μπουκάλι κάρφωσαν 20χρονο που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στη σύλληψη του δράστη.

Άγριος καβγάς μεταξύ νεαρών Γάλλων στην Κρήτη και συγκεκριμενα στη Χερσόνησο έλαβε χώρα τα ξημερώματα και είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύεται ένας 20χρονος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό του με σπασμένο μπουκάλι. Στο βίντεο που δημοσίευσε το ΚΡΗΤΗ TV φαίνεται η άγρια συμπλοκή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου έφεραν τα πάνω κάτω για να εντοπίσουν τον 24χρονο δράστη ο οποίος έκοψε τα μαλλιά του και ξυρίστηκε ώστε να μην μπορεί να τον συνδέσει κανείς με το αιματηρό επεισόδιο, μάταια όμως όπως αποδείχτηκε αφού κατέληξε στα κρατητήρια μαζί με 12 ακόμη άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Δείτε το βίντεο από τη συμπλοκή:

Το χρονικό της υπόθεσης

Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο 10 νεαροί Γάλλοι ηλικίας 18 – 30 ετών πιάστηκαν στα χέρια στην παραλιακή λεωφόρο της Χερσονήσου όπου έκαναν τις διακοπές τους.Τις σπρωξιές, τις μπουνιές και τις κλωτσιές διαδέχτηκαν οι κραυγές ενός 20χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Πάνω στη συμπλοκή ένας από τους συμπατριώτες του τον κάρφωσε στα πλευρά με σπασμένο μπουκάλι.

Σκηνές που κατέγραψε περαστικός με το κινητό του και εξελίχθηκαν στο κρυφό χαρτί στα χέρια των αστυνομικών της Χερσονήσου που δεν άργησαν να μάθουν ότι το βιντεάκι κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο. Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα όπου κατέληξαν ο ένας μετά τον άλλο και οι 10 νεαροί Γάλλοι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Κανένας όμως δεν ταίριαζε στην περιγραφή το ατόμου που χτύπησε το θύμα με το σπασμένο μπουκάλι. Οι συλλήψεις δεν άφησαν ικανοποιημένους τους αστυνομικούς που συνέχισαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη.

Η εικόνα του επιτιθέμενου στο βίντεο δεν ταίριαζε με κανέναν από τους προσαχθέντες. Ακολουθώντας τη “δοκιμασμένη συνταγή” οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου τα έκαναν όλα από την αρχή εξετάζοντας έναν έναν τους κατηγορουμένους, τα υπάρχοντα και τα δωμάτια τους.

Εκεί βρέθηκε και η απάντηση αφού ο Γάλλος είχε αλλάξει την εμφάνισή του καθώς είχε κουρυετεί και ξυριστεί προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός. Μάταια όμως όπως αποδείχθηκε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίκη του 24χρονου Γάλλου θα γίνει από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments