Lifestyle

Αυτή είναι η νέα σχέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς [pics+vid]

Αυτή είναι η νέα σχέση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς [pics+vid]
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ζευγάρι με «καυτή» αθλητική ρεπόρτερ φαίνεται να είναι ο Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο «θεός» του ποδοσφαίρου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εικάζεται πως είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Ντιλέτα Λεότα, σύμφωνα με δημοσίευμα σε ιταλικό περιοδικό.

Πρόκειται για την «καυτή» ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου που αναστατώνει με την παρουσία της τα γήπεδα της Serie A. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του, ειδικού σε αυτά τα θέματα, περιοδικού «Chi» ο Σουηδός επιθετικός και η εντυπωσιακή καλλονή είναι μαζί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόσφατα εθεάθησαν στη Σαρδηνία να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο ενώ όπως αναφέρεται, γνωρίστηκαν στην καραντίνα και ήρθαν πιο κοντά όταν συμμετείχαν στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού. Ο Ιμπραΐμοβιτς, μάλιστα, φέρεται να έχει παραδεχθεί στο περιβάλλον του τον δεσμό του με τη Λεότα.

Μάλιστα, και στο Instagram η Ντιλέτα Λεότα έχει ανεβάσει και ένα βίντεο με τους δύο τους να χορεύουν. Και όπως έχει δημοσιεύσει η ίδια στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, προσφάτως έσβησε 29 κεράκια. Να θυμίσουμε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1981 στο Μάλμε της Σουηδίας και είναι κοντά στα 40, από Βόσνιο πατέρα και μητέρα από την Κροατία με ρίζες από τα Σκόπια που μετανάστευσαν στη Σουηδία. Μεγαλώνοντας, έπαιξε στις τοπικές ομάδες Μάλμε και ΦΒΚ Μπαλκάν. Αργότερα έγινε μέλος της ομάδας νέων της Μάλμε ΦΦ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Zlatan approva @buddyfit_it 🤣💪🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments