Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Μιχάλη Ζαμπίδη

Άσχημα τα νέα για τον Μιχάλη Ζαμπίδη
Μιχάλης Ζαμπίδης: Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ίδιος ο αθλητής.

Δύσκολες ώρες περνά ο Μιχάλης Ζαμπίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του kick boxing να κάνει μόνος του γνωστή τη θλιβερή απώλεια, με δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θέλησε λοιπόν, να αποχαιρετήσει τον πατέρα του, ανεβάζοντας φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αντίο γενναίε, δυνατέ και πάντοτε καλοσυνάτε μου πατέρα». Ο πατέρας του ήταν Έλληνας ποντιακής καταγωγής. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε πάντα στο πλευρό του τους γονείς του, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε από τα έξι του χρόνια τον αθλητισμό με κλασική γυμναστική και συνέχισε με καράτε Shotokan στο οποίο πήρε καφέ ζώνη ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το Μουάι Τάι.

Αμέσως όλοι του οι ακόλουθοι έσπευσαν να του δώσουν τα συλλυπητήριά τους, σε μια προσπάθεια να του συμπαρασταθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να αναφέρουμε πως πως ο Έλληνας αθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης είναι κάτοχος 18 παγκόσμων τίτλων και είναι διεθνώς γνωστός με το προσωνύμιο «Iron Mike» (Σιδερένιος Μιχάλης). Έχει στο ενεργητικό του 180 νίκες και 24 ήττες ενώ στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, έχοντας πετύχει 48 νοκ άουτ επί αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ άουτ. Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2008 ο Ζαμπίδης πρώτευσε στο τουρνουά Νο Ρισπέκτ 4 (No Respect 4) στο στάδιο «Βόνταφον Αρίνα», στη Μελβούρνη. Νίκησε στα σημεία τον Αυστραλό πρωταθλητή στα 70 κ. Daniel «The Rock» Dawson.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments