Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [21/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [21/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [21/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [21/08/20].

Κριός

Σήμερα όλες οι, συναισθηματικές, πληγές επουλώνονται. Κάθε είδους υποσχέσεις ξαναδίνονται, αφού έχουν καταπατηθεί κάμποσες φορές. Μόνο που αυτή τη φορά δεν υπάρχει περίπτωση να καταπατηθούν, έτσι δεν είναι;

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει κάθε είδους ιδέες, για το πώς να πείτε στο αντικείμενο του πόθου σας πώς αισθάνεστε. Μπορείτε να κερδίσετε την εύνοιά του και να απολογηθείτε για την άσχημη διάθεση της περασμένης εβδομάδας. Η αρμονία και η γλυκύτητα σας περιβάλλουν. Απολαύστε τη μέρα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι ασφαλής μέρα για να γνωρίσετε το ταίρι σας στην οικογένεια σας. Υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα γίνουν σκηνές, δεν θα υπάρξουν ενοχλητικές συμπεριφορές και εντάσεις, όλα θα κυλήσουν ομαλά. Μέρες σαν την σημερινή σπανίζουν. Χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας.

Καρκίνος

Μπορεί να υποτιμάτε την σημερινή μέρα επειδή είναι τόσο ήσυχη και προβλέψιμη. Σίγουρα δεν θα συμβεί κάτι τρελό και αναπάντεχο αλλά αυτό έχει και τα καλά του. Έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε, κάτι που μπορεί να είναι μοναδική εμπειρία από μόνη της!

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει το ελεύθερο να αναπνεύσετε με ανακούφιση. Θα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Να είστε σίγουροι ότι όποιος είναι γύρω σας, συμπεριλαμβανομένου και του/της αγαπημένου/ης σας, δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από εσάς. Μόνο να συζητήσετε για όμορφα πράγματα που δεν θα σας φέρουν σε αμηχανία.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία σε κάθε είδους σχέση. Υπάρχει η επιθυμία να ανοιχτείτε περισσότερο στους άλλους και η προθυμία να μοιραστείτε τα πάντα. Θα κάνετε μερικές υπέροχες συζητήσεις. Θα μπορούσατε επίσης, να οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό ρίχνει άπλετο φως σε μια σκοτεινή κατάσταση που αφορά την ερωτική σας ζωή. Αυτό θα βοηθήσει να καταλήξετε σε κάποιο είδος συμφωνίας, για κάποια πράγματα που μπορεί να σας απασχολούσαν. Δώστε στον/στην αγαπημένο/η σας μια αίσθηση ασφάλειας, βγάζοντάς τον/την για δείπνο και γενικά κάνοντάς τον/την να αισθάνεται καλά.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα κινείται κάπως αργά αλλά ευχάριστα. Μπορεί να κάνετε διάφορες συζητήσεις για πράγματα που επί της ουσίας δεν σας απασχολούν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να απολαύσει ένα γεύμα με τον/την αγαπημένο/η σας.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται μια ευχάριστη μέρα. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε όσο χρόνο θέλετε στο ταίρι σας. Κάντε κάτι ρομαντικό και αισθησιακό μαζί, όπως ένα μασάζ για ζευγάρια.

Αιγόκερως

Η σημερινή ενέργεια δείχνει ότι έχετε ανάγκη να χαλαρώσετε, μετά από μια περίοδο αναταράξεων στη σχέση σας. Αισθάνεστε σαν να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σας. Μπορείτε να αράξετε, με τη γνώση ότι στο εξής το σύμπαν θα φροντίσει για τα πάντα.

Υδροχόος

Η σημερινή ενέργεια σας κάνει ιδιαίτερα επιθυμητούς, σχεδόν ακαταμάχητους. Υπάρχει ένα κλίμα ηρεμίας και η επιθυμία να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε συναισθήματα και εμπειρίες με το ταίρι σας.

Ιχθύες

Η σημερινή είναι καλή μέρα για να μαγειρέψετε για το ταίρι σας, γενικά να του δείξετε όλη σας τη φροντίδα και την στοργή. Μιλήστε για πράγματα που σας χαλαρώνουν. Βάλτε στην συζήτηση και μερικά πνευματώδη ανέκδοτα και μέχρι το τέλος της νύχτας θα πίνει νερό στο όνομά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments