Ελλάδα

Έλενα Ακρίτα: Η νέα της ανάρτηση μετά από το ξεμπλοκάρισμα του Facebook

Έλενα Ακρίτα: Η νέα της ανάρτηση μετά από το ξεμπλοκάρισμα του Facebook
Έλενα Ακρίτα: Η πρώτη της ανάρτηση έπειτα από σειρά αναφορών που δέχθηκε από μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», που είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός της στο Facebook.

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε στο Facebook νέο κείμενο σε όσους έσπευσαν να τις κάνουν αναφορά, ώστε να πέσει το προφίλ της. «Τι να μού κάνουν τα ριπόρτ πονάνε ορέ τα παλικάρια;», σημειώνει στην ανάρτηση της. Σημειώνεται ότι το Facebook «έριξε» για 24 ώρες το προφίλ της Έλενας Ακρίτας έπειτα από σειρά αναφορών που δέχθηκε από μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Η κ. Ακρίτα ζήτησε από όσους την ακολουθούν στα social media να κάνουν αναφορά στη σελίδα που προτρέπει γονείς να μη φορέσουν μάσκα στα παιδιά τους κατά την επιστροφή τους στο σχολείο. Τα μέλη της ομάδας απάντησαν με report στον λογαριασμό της δημοσιογράφου και έτσι το προφίλ της κατέβηκε για 24 ώρες. «Θερμή παράκληση, κάντε αναφορές στην ομάδα “Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο!” Με μπλόκαρε το Facebook λόγω των μαζικών reports από την ομάδα των “γονιών” που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στην τελευταία της ανάρτηση πριν «κατέβει» ο λογαριασμός της.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Πάντα με κόκκινες μπαλαρίνες θα χορεύω μέχρι να σωριαστώ κάτω.

Τι να μού κάνουν τα ριπόρτ πονάνε ορέ τα παλικάρια; Εγώ μωρό μου, έχω επιβιώσει από τον Πόλεμο των Ρόδων που μεγαλούργησα με των Λανκαστερ τα στράτα και μου δώκανε ένα παράσημο να μετά συγχωρήσεως. Κι ο βασιλιάς του Γιόρκ μού ‘δωκε το γιο του για άντρα και μ’ έκανε βασιλοπούλα με χρυσά γοβάκια να λιώνω με το τακούνι μου αστέγους και κομμουνιστάς. Όμορφες ιστορίες ορίστε τα θυμάμαι και βουρκώνω.

Έχω επιβιώσει από την Ισπανική γρίπη το 1918 τότε που πήγαινα στις φτωχογειτονιές με κάτι αρρώστους ανάγωγους που όλο βήχανε. Νοσοκόμα ήμανε #υπερκομψη με total white outfit λατρεμένο και σκούπιζα τρυφερά τα μέτωπα των αρρώστων, έγραφα γράμματα στη μάνα τους κι αυτοί με λέγαν ο Λευκός μας Άγγελος έτσι με κεφαλαία, και τους έσωσα όλους τους πάντες δεν άφησα κανέναν κερατά.

Έχω επιβιώσει απ’ τον σεισμό του ‘81 που όλα γκρεμίζονταν γύρω μου και κάνω να φύγω και μου πέφτει ένας τόμος της Μπριτάνικα στο κεφάλι και με βάρεσε μμμ τώρα έτσι εξηγούνται όλα κατάλαβες; Έχω επιβιώσει από το γήπεδο της Τούμπας που είπα τον Κωστίκο τον παιχταρά με το πάσο σου μωρή μοδιστρα κι οι φίλαθλοι πήγαν να με ξεκοιλιάσουν, αλλά ένας φίλος μου τούς εξήγησε για τη Μπριτάνικα κι έδωσαν τόπο στην οργή.

Έχω επιβιώσει από αποκόλληση κερατοειδούς, από ταινία του Σμαραγδή, από Άδωνη υπουργό, από Μπογδάνο ποιητή, από στρεπτόκοκκο να τρελαίνεσαι κόντεψα να πεθάνω κόντεψα. Έχω επιβιώσει από τον μεγάλο περίπατο του Μπακογιάννη οκ αυτό με ζόρισε αλήθειες να λέμε.

Έχω επιβιώσει από φασιστες, υβριστές, ρατσιστές, ομοφοβικούς, ηλίθιους, πανηλίθιους, ανθρωπάκια κι ανθρωπάρια, χωρίς να ιδρώσει το κοραλένιο αυτάκι μου. Και γενικά έχουν δει πολλά οι γαλάζιες λίμνες των ματιών μου που φωτίζουν τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου μου.

En tout cas, έμαθα όλα τα ονόματα των υποκινητών της υπόθεσης, να ‘ναι καλά ορισμένοι φίλοι που είχαν συγκεντρώσει υλικό και μου το στείλανε. Και τώρα τα έχω σώσει όλα όμορφα και τακτικά κι επιφυλάσσομαι. Γιατί τέτοιες είμαστε εμείς οι βασιλοπουλες οι σκατοψυχες. Δεν ξεχνάμε τίποτα, ποτέ και κανέναν. Καλώς σάς βρήκα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments