Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [22/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [22/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [22/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [22/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να συμμετάσχετε σε φιλοσοφικές συζητήσεις και περίπλοκες συνομιλίες. Ακόμα και αν ενοχληθείτε από κάτι, θα το ξεπεράσετε μόλις διαπιστώσετε ότι έχετε κερδίσει την αμέριστη προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος 

Η μέρα σας δίνει τη σπάνια ευκαιρία να πείτε την άποψή σας για πολλά και διάφορα θέματα. Αν αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή, είναι άλλο θέμα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν χαίρονται όταν τους λένε πώς να συμπεριφέρονται ή γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν διάφορα πράγματα.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει την ευκαιρία να συγκεντρώσετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το τι θα τις κάνετε, εξαρτάται από εσάς. Σήμερα μπορεί να μάθετε περισσότερα από όσα θα θέλατε, στη διάρκεια μιας συνηθισμένης συζήτησης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας με κάποιο άτομο, αν αποκαλύψει κάτι που δεν έχει αναφέρει ποτέ.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει πολλές δυνατότητες. Κάποιες μπορεί να σας αρέσουν, κάποιες όχι. Ίσως να κάνετε αποκαλυπτικές συζητήσεις με το ταίρι σας, αλλά δεν θα σας αρέσει αν ζητήσει να αλλάξετε. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαντήσετε.

Λέων 

Η μέρα ενθαρρύνει όλα τα είδη συζητήσεων, τα κουτσομπολιά, τους στοχασμούς και τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Ενώ είναι καλό μέχρι ενός σημείου, κάποια στιγμή μπορεί να ψάχνετε τρόπο διαφυγής για να μην πεθάνετε από πλήξη.

Παρθένος

Ο έρωτας παίρνει μια πνευματική χροιά σήμερα. Έχετε πολλά να συζητήσετε και να σκεφτείτε. Υπάρχει διάκριση ανάμεσα στο να μιλάτε για ελαφριά θέματα, που όμως δίνουν τροφή για σκέψη, και το να μιλάτε για πιο γήινα. Το βασικό είναι εσείς και ο συνομιλητής σας να καταλαβαίνετε τι εννοείτε.

Ζυγός 

Η μέρα δεν θα είναι ρομαντική, με την κλασική έννοια της λέξης. Θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ χρόνο, συζητώντας με το ταίρι σας τι σημαίνει όταν ο ένας κάνει αυτό και ο άλλος εκείνο. Μπορεί να περάσετε σε αναμνήσεις ή να εξαντλήσετε κάποιο θέμα, ελπίζοντας να βρείτε την απάντηση. Μην ασχολείστε άλλο. Αύριο κανένας από τους δυο σας δεν θα νοιάζεται για αυτά.

Σκορπιός

Εσείς περισσότερο από κάθε άλλον θα βρείτε τη σημερινή μέρα εξαιρετικά συναρπαστική. Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να περάσετε πολλές χαρούμενες ώρες μιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. Μπορεί να αναλύσετε κάποια από τα αγαπημένα σας ποιήματα ή φιλοσοφικά δοκίμια. Αυτή είναι μια μέρα που θα θυμάστε.

Τοξότης 

Μπορεί να βρείτε τη σημερινή μέρα κάπως στεγνή για τα γούστα σας. Ενδεχομένως να την περάσετε με σοβαρές συζητήσεις, αντί να απολαύσετε τις ομορφιές του έρωτα. Το καλύτερο που μπορείτε να ελπίζετε, είναι να πείσετε το ταίρι σας να δείτε μαζί μια ρομαντική ταινία, με την αιτιολογία ότι θέλετε να την αξιολογήσετε.

Αιγόκερως

Θα είστε αρκετά ανυπόμονοι σήμερα. Δεν θα υπάρχει αρκετή δράση για τα γούστα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε πολλά θέματα, αλλά τίποτα δεν θα οδηγεί σε άμεσες ενέργειες. Θα μπορούσατε να συζητήσετε τι πρόκειται να κάνετε με κάθε λεπτομέρεια και πώς θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

Υδροχόος

Απολαύστε την πνευματική ενέργεια που επικρατεί τώρα. Λατρεύετε να συζητάτε κάποιο θέμα και να το εξερευνάτε από κάθε οπτική γωνία. Αδράξτε την ευκαιρία να καταπιαστείτε με μια ποικιλία θεμάτων – από φιλοσοφία μέχρι κουτσομπολιά.

Ιχθύες

Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική, αρκεί να βρείτε το σωστό άτομο για να τη μοιραστείτε. Σας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσετε μερικά σημαντικά θέματα με το ταίρι σας. Αν σας αρέσουν οι γκαλερί τέχνης ή οι εκθέσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθείτε κάποιες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments