Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Αλλάζει τα πλάνα του για τον τελικό μετά τη διάγνωση του Τζολάκη ως θετικού στον ιό

Πέδρο Μαρτίνς: Αλλάζει τα πλάνα του για τον τελικό μετά τη διάγνωση του Τζολάκη ως θετικού στον ιό
Πέδρο Μαρτίνς: Το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του Πειραιά αλλάζει τα πλάνα του προπονητή της ομάδας για την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου.

Αλλαγή στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς φέρνει το γεγονός πως και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Κι αυτό γιατί ο νεαρός τερματοφύλακας είχε πιθανότητες να ξεκινήσει βασικό στο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή 30 Αυγούστου, σύμφωνα με το sdna.gr. Τώρα μετά τη διάγνωσή του ο 18χρονος γκλοκίπερ βρίσκεται για καραντίνα στο σπίτι του και δεν θα παίξει στον τελικό. Πλέον την θέση του κάτω από την εστία, θα πάρει ο Μπόμπι Αλέν, καθώς ο Σα είναι τραυματίας.

Πως θα κατεβάσει την ομάδα ο Μαρτινς

Από εκεί κι έπειτα σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού των «ερυθρολεύκων», λόγω των απουσιών των Τζολάκη και Σεμέδο, αυτός προσανατολίζεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με ένα σχήμα με 4-3-3.

Εκτός του Αλέν που θα είναι στην εστία, δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Ραντζέλοβιτς, στα αριστερά ο Τοροσίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Καμαρά.

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Γκιγέρμε, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα της επίθεσης αυτή θα απαρτίζεται από τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Δύο τα κρούσματα στον Ολυμπιακό

Τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν την Παρασκευή 21 Αυγούστου οι «ερυθρόλευκοι» πως ο 18χρονος γκολκίπερ νοσεί. Αμέσως ο νεαρός τέθηκε σε καραντίνα και οι Πειραιώτες πήραν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Σημειώνεται πως όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά

Λόγω του κρούσματος αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ματς είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου στις 19:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Για την ώρα μεταφέρθηκε για το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00.

Όσο για τον Σεμέδο βρέθηκε θετικός με την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Πορτογαλία. Διευκρινίζεται πως δεν είχε έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του και ήδη έχει μπει σε καραντίνα. Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Κυριακή 30 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, επειδή είχε πρόβλημα στις ανταποκρίσεις των πτήσεων και καθυστέρησε η άφιξη του στη χώρα μας. Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments