Ελλάδα

Καστελόριζο ιστιοφόρο: Αυτό είναι το ωραιότερο του κόσμου [vid]

Καστελόριζο ιστιοφόρο: Αυτό είναι το ωραιότερο του κόσμου [vid]
Καστελόριζο ιστιοφόρο: Στο νησί στα Δωδεκάνησα, η επιχειρηματίας Έλενα Αμβροσιάδου με το τερατώδες σε μέγεθος σκάφος της.

Στο Καστελόριζο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το τεράστιο ιστιοφόρο που ανήκει στην επιχειρηματία Έλενα Αμβροσιάδου, ονόματι «Maltese Falcon» (Γεράκι της Μάλτας).

Το Καστελόριζο είναι αγαπημένος προορισμός πολλών επιχειρηματιών

Το Καστελόριζο δεν συζητείται μόνο για την επίμαχη θέση του, τον ρόλο που έχει στην ΑΟΖ καθώς και το πόσο ενοχλεί αυτό τον Ερντογάν στη γενικότερη… σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά τα τελευταία 24ωρα και για το γεγονός ότι γίνεται τόπος προορισμού επιχειρηματιών.

Υπερπολυτελές και τεράστιο

Τελευταία εντυπωσιακή άφιξη, αποτελεί εκείνη της Ελληνοκύπριας επιχειρηματία Έλενας Αμβροσιάδου, με το τερατώδες σε μέγεθος σκάφος της, με την εξίσου επιβλητική ονομασία «Maltese Falcon» (Γεράκι της Μάλτας), εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ. Ενδεικτικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διαθέτει 15 τετράγωνα πανιά, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά και ανοίγουν σε μόλις έξι λεπτά, ενώ έχει έξι καμπίνες υπερπολυτελείας για τους φιλοξενουμένους και άλλες οκτώ για το 18μελές πλήρωμα!

Για να μπει στο λιμάνι του νησιού, χρειάστηκε βοήθεια από τορπιλάκατο

Μάλιστα, για να μπορέσει να μπει στο λιμάνι το εν λόγω σκάφος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το protothema, η τορπιλάκατος «Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος», που βρίσκεται συνέχεια στο νησί και είναι σε επιφυλακή αυτήν την περίοδο, αναγκάστηκε να εξέλθει και να δέσει όλο το βράδυ αρόδο, κάτι που κάνει μόνο όταν έρχονται τα ferries της γραμμής από τη Ρόδο γιατί το λιμάνι είναι εξαιρετικά μικρό και δεν χωράει δύο μεγάλα σκάφη ταυτόχρονα!

Η επιχειρηματίας απέκτησε το εν λόγω σκάφος μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια

Να αναφέρουμε πως η Έλενα Αμβροσιάδου έφτασε με την παρέα της την περασμένη Πέμπτη στο νησί, στο οποίο δεν ισχύει το μέτρο για κλείσιμο των μαγαζιών τα μεσάνυχτα και έτσι έμειναν να απολαμβάνουν τα θαλασσινά τους ως αργά τη νύχτα σε γνωστό τοπικό εστιατόριο. Τέλος, το «Maltese Falcon», όπως είναι η ονομασία του, σύμφωνα με το newsbomb, ανήκει στην κα Αμβροσιάδου, που το απέκτησε πριν από δύο χρόνια περίπου, έναντι 60 εκατομμυρίων στερλινών. Αν και δεν το χρησιμοποιεί για προσωπική της χρήση, το ναυλώνει σε τουρίστες έναντι 375 χιλιάδων στερλινών την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments