Διεθνή

Λάρι Κινγκ παιδιά: Έχασε δύο από τα τέκνα του μέσα σε λίγες ημέρες [pics]

Λάρι Κινγκ παιδιά: Έχασε δύο από τα τέκνα του μέσα σε λίγες ημέρες [pics]
Λάρι Κινγκ παιδιά: Δύο από τα τέκνα του έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο διάσημος παρουσιαστής Λάρι Κινγκ βιώνει μια τρομερή τραγωδία, καθώς δύο από τα παιδιά του πέθαναν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Την περασμένη Πέμπτη, η μοναχοκόρη του, Chaia King έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 51 ετών, ενώ περίπου δύο εβδομάδες πριν, έφυγε αιφνίδια και ο 65χρονος γιος του, Andy King, τον οποίο υιοθέτησε το 1962, αφού παντρεύτηκε τη μητέρα του, Alene Akins. Το 1969 γέννησαν την Chaia. Όταν το 2017 η Akins έφυγε από τη ζωή ο παρουσιαστής είχε γράψει στο Twitter: «Τόσο ξαφνιασμένος από τον θάνατο της Alene Akins, η οποία πέθανε ήρεμα, με τα παιδιά μας στο πλάι της».

Πάντως, τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολύ δύσκολα για τον διάσημο παρουσιαστή, ο οποίος έχει ξεπεράσει τα 80 χρόνια ζωής και κοντεύει τα 90 αφού είναι 86 ετών. Πέρυσι είχε υποστεί εγκεφαλικό, αλλά τελικά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Τώρα όμως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, έχει να αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Από την άλλη, σύμφωνα με το Foxnews, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια για το γεγονός. Μάλιστα, αναφέρεται πως ήδη περνούσε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, αφού ακόμα ανέρρωνε από το σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που υπέστη τον προηγούμενο χρόνο.

Η Akins και ο Λάρι Κινγκ παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1961 και το ζευγάρι χώρισε το 1963. Ωστόσο τα ξαναβρήκαν το 1967 για να χωρίσουν ξανά το 1972. Ο διάσημος παρουσιαστής είναι επίσης, πατέρας τριών ακόμα παιδιών, του Λάρι Κινγκ τζούνιορ με την πρώην σύζυγό του Ανέτ Καγιέ και τους γιους Κάνον και Τσανς Κινγκ με την πρώην σύζυγό του, Σον Κινγκ.

Οι θάνατοι των δύο παιδιών του έρχονται μετά από μια απαιτητική χρονιά για τον θρυλικό τηλεοπτικό παρουσιαστή, όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. Ο Λάρι Κινγκ υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο τον Μάιο και τρεις μήνες αργότερα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη Σον μετά από 22 χρόνια γάμου. «Λυπάμαι για τον γάμο μου» είχε δηλώσει ο παρουσιαστής στο περιοδικό People. «Πάντα θα νοιάζομαι για τη γυναίκα μου αλλά φτάσαμε σε ένα σημείο όπου δεν τα καταφέρναμε άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments