Πως Να

Πώς να μην φαίνομαι ενεργός στο Messenger

Πώς να μην φαίνομαι ενεργός στο Messenger
Ενεργός στο Messenger: Αυτή η πράσινη κουκίδα δεν αρέσει σε όλους και πολλοί ψάχνουν τρόπο ώστε να τη χειρίζονται οι ίδιοι.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς γίνεται να ενεργοποιούν ή και να απενεργοποιούν την ενεργή κατάστασή τους στο Facebook.

Η ενεργή κατάσταση δείχνει στους φίλους και τις επαφές σας ότι είστε ενεργοί τη δεδομένη στιγμή ή ότι ήσαστε πρόσφατα ενεργοί στο Facebook ή το Messenger. Θα μπορείτε να βλέπετε και εσείς πότε είναι ή ήταν πρόσφατα ενεργοί οι φίλοι και οι επαφές σας.

Όταν λοιπόν, είναι ενεργοποιημένη η ενεργή κατάστασή σας, οι φίλοι και οι επαφές σας βλέπουν μια πράσινη κουκίδα ή πότε ήσαστε πρόσφατα ενεργοί δίπλα στην εικόνα προφίλ σας και σε άλλα σημεία του Facebook και του Messenger.  Από την άλλη, και εσείς βλέπετε πότε είναι ή ήταν πρόσφατα ενεργοί οι φίλοι και οι επαφές σας.

Και μπορεί να ενδιαφέρεστε να «κρυφτείτε» από τους διαδικτυακούς σας φίλους αλλά αν απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάσταση σε ένα σημείο, θα συνεχίσετε να εμφανίζεστε ενεργοί ή πρόσφατα ενεργοί οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιείτε το Facebook ή το Messenger, εκτός αν απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση και σε αυτά τα σημεία.

Παράλληλα, δεν θα βλέπετε πότε είναι ή ήταν πρόσφατα ενεργοί οι φίλοι και οι επαφές σας σε κάθε σημείο ή εφαρμογή όπου έχετε απενεργοποιήσει την ενεργή κατάστασή σας. Όπως και να έχει, να αναφέρουμε πως ίσως υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της στιγμής που κάποιος γίνεται ενεργός ή πρόσφατα ενεργός και της στιγμής που αρχίζει να εμφανίζεται ως ενεργός ή πρόσφατα ενεργός.

Αν λοιπόν, κανείς ενδιαφέρεται για το πώς να μην φαίνεται ενεργός στο Messenger του, τότε:

Android

Στην καρτέλα «Συνομιλίες», πατήστε την εικόνα προφίλ σας πάνω αριστερά. Πατήστε «ενεργή κατάσταση». Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό στο πάνω μέρος της οθόνης για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάσταση. Πατήστε «απενεργοποίηση» για να επιβεβαιώσετε ότι απενεργοποιείτε την ενεργή κατάσταση.

iPhone και iPad

Στην καρτέλα «Συνομιλίες», πατήστε την εικόνα προφίλ σας πάνω αριστερά. Πατήστε «ενεργή κατάσταση». Πατήστε δίπλα στην επιλογή «δείξτε πότε είστε ενεργοί» για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση και επιλέξτε «ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση» για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

Εφαρμογή για υπολογιστές

Ανοίξτε το Messenger για Windows ή macOS. Πατήστε τη φωτογραφία σας πάνω αριστερά. Πατήστε «προτιμήσεις» και αμέσως μετά «ενεργή κατάσταση». Πατήστε στην ενότητα «εμφάνιση ενεργής κατάστασης» για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κατάστασή σας.

Υπολογιστής (messenger.com)

Ανοίξτε το Messenger για Windows ή macOS. Πατήστε το γρανάζι πάνω αριστερά και τις ρυθμίσεις. Πατήστε δίπλα στην επιλογή «δείξτε πότε είστε ενεργοί» για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενεργή κατάσταση.

Messenger Lite

Στην καρτέλα «αρχική σελίδα», πατήστε το γρανάζι πάνω δεξιά. Πατήστε το όνομά σας στην κορυφή. Πατήστε «ενεργή κατάσταση» για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κατάστασή σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments