Lifestyle

Ζοζεφίν: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις νέες της πόζες με μαγιό [pics]

Ζοζεφίν: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις νέες της πόζες με μαγιό [pics]
Ζοζεφίν: Τις διακοπές της ευχαριστήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Τα γενέθλιά της είχε πριν από ελάχιστες ημέρες η Ζοζεφίν, η οποία έγινε 30 ετών και το γιόρτασε παρέα με δικούς της ανθρώπους.

Το όμορφο αυτό κορίτσι μεγάλωσε και στα 30 πλέον, φορώντας ένα στενό ερυθρό φόρεμα με ένα φουσκωτό μανίκι και μία στέκα που είχε πάνω μικρογραφία την τούρτα της, ξεκίνησε να κάνει δημοσιεύσεις, φανερά ενθουσιασμένη για αυτά της τα γενέθλια, έχοντας κοντά της, άτομα από την οικογένειά της, φίλους καθώς και συνεργάτες.

Μάλιστα, και οι σχεδόν 250 χιλιάδες ακόλουθοί της έσπευσαν να ευχηθούν στην τραγουδίστρια η οποία φαίνεται να επέστρεψε στην Αθήνα, επιλέγοντας τη Γλυφάδα για να κάνει το μίνι πάρτι γενεθλίων της. Πάντως, πριν από αυτή την τόσο σημαντική της ημέρα, είχε γεμίσει το επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram με φωτογραφίες από τις διακοπές της σε αγαπημένα ελληνικά νησιά, αυτά της Μυκόνου και της Τήνου.

Και να αναφέρουμε πως ήταν πριν λίγο καιρό, όταν η Ζοζεφίν διέγραψε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας μόνο 25. Αλλά μιας και είναι καλοκαίρι και ευχαριστήθηκε τις διακοπές της, η εκρηκτική τραγουδίστρια, άρχισε να δημοσιεύει ξανά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Και οι νέες φωτογραφίες της, ειδικά εκείνες με μαγιό, είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Εξάλλου, η Ζοζεφίν, η οποία έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, με το τραγούδι «Dancing Night» το 2014 και έχει λάβει μέρος επίσης στο show «Your Face Sounds Familiar» ενώ ανήκει στο δυναμικό μιας πολύ γνωστής δισκογραφικής εταιρείας, είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου, διαθέτοντας, πέρα από ωραία εμφάνιση, και ένα καλλίγραμμο κορμί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments