Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει  σε πολλές περιοχές Ελλάδας  αναμένεται η πορεία της θερμοκρασίας για το επόμενο δεκαήμερο να ανέβει  αισθητά το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου. Συγκεκριμένα τόνισε πως ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά έγραψε:

«Όσον αφορά στην πορεία της θερμοκρασίας για το επόμενο δεκαήμερο και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για μία πρόσκαιρη αισθητή άνοδο του υδραργύρου το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου όπου κυρίως στις ευπαθείς στη ζέστη πεδινές ηπειρωτικές περιοχές ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου για να επανέλθει όμως σε σχετικά πιο δροσερά επίπεδα από τις αρχές του Σεπτέμβρη!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

Επίσης σε σημερινή ανάρτησή του επεσήμανε την προσοχή που πρέπει να δοθεί προς τις βραδυνές ώρες

Με άλλη  ανάρτησή του ο μετεωρολόγος επισημαίνει την προσοχή που πρέπει να δοθεί προς τις βραδυνές ώρες σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας λόγω των ισχυρών φαινομένων που αναμένονται.

Αναλυτικά έγραψε:

«Φίλες και φίλοι λίγο προσοχή σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα καθώς οι διάσπαρτες καταιγίδες που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη κατά τόπους στα ανατολικά τμήματα της Μακεδονίας αναμένεται μέχρι και τις βραδινές ώρες απόψε να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές και της υπόλοιπης Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας συμπεριλαμβανομένων και των Σποράδων, και πιθανώς της δυτικής Θράκης, φαινόμενα που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο δυνατά αστραπόβροντα ή και από χαλάζι!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments