Αθλητισμός

Μέσι Μπαρτσελόνα: Τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων για την επόμενη ομάδα του

Μέσι Μπαρτσελόνα: Τι δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων για την επόμενη ομάδα του
Μέσι Μπαρτσελόνα: Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ασχολείται με το που θα πάει ο Αργεντινός μάγος μετά την απόφασή του να ζητήσει να φύγει από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Η απόλυτη «βόμβα» έσκασε χθες όσον αφορά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Με φάξ (!) ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε στην Μπαρτσελόνα ότι ζητάει και επίσημα να φύγει από την ομάδα με την οποία έχει μεγαλουργήσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις: την «οχτάρα» από την Μπάγερν Μονάχου και τον αποκλεισμό από το Champions League, καθώς και το ραντεβού με τον νέο προπονητή των «μπλαουγκράνα» Ρόναλντ Κούμαν.

Από χθες, όπως είναι φυσιολογικό, η κουβέντα για το που θα πάει ο Μέσι μετά τη φυγή του από την Μπάρτσα έχει «ανάψει». Προφανώς, αυτή η κουβέντα δεν έχει παραμείνει ανάμεσα στους οπαδούς, αλλά έχει πάει και στις στοιχηματικές εταιρείες.

Οι Βρετανοί bookmakers έχουν δώσει ήδη τα δικά τους ποσοστά για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του Αργεντινού άσου. Εδώ, βέβαια, χρειάζεται να επισημάνουμε ότι δεν είναι δεδομένο ότι ο Μέσι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν δέχονται την ισχύ μιας ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του νυν αρχηγού της ομάδας που υποστηρίζει ότι μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Πάμε, όμως, να δούμε τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις ομάδες που μπορεί να καταλήξει ο Λίο.

Σύμφωνα με τα κορυφαία πρακτορεία στοιχημάτων, ο πιο πιθανός προορισμός για τον Μέσι αυτή την στιγμή είναι η Μάντσεστερ Σίτι που παίζεται στο 2.5. Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Σίτι έκανε το παρακάτω αινιγματικό tweet με έναν χαμογελαστό Πεπ Γκουαρδιόλα να χαμογελάει πλατιά.

Δείτε την ανάρτηση των «πολιτών»

Ακολουθούν Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ στο 4, ενώ η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο που παίζεται στο 5, βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Λίγο πιο πίσω είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7,5. Οι άλλες περιπτώσεις φαντάζουν πολύ πιο απίθανες.

Το MLS (αμερικάνικο πρωτάθλημα) παίζεται στο 13, η Λίβερπουλ στο 15, ενώ η Νιούελς Ολντ Μπόις στο 26 (το ίδιο ισχύει και άλλους αργεντίνικους συλλόγους). Η καινούργια πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν είναι στο 36 και η Τσέλσι στο 51. Υπάρχει διαθέσιμο ποντάρισμα για να δούμε τον Μέσι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δίνεται 1 προς 151.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments