Video

Αλέξης Γεωργούλης ατύχημα: Χρειάστηκε να χειρουργηθεί ο γνωστός ηθοποιός

Αλέξης Γεωργούλης ατύχημα: Χρειάστηκε να χειρουργηθεί ο γνωστός ηθοποιός
Αλέξης Γεωργούλης ατύχημα: Με αφορμή την ανάρτησή του, η Ναταλί Κάκκαβα αναφέρθηκε στο απίστευτο τροχαίο που είχε μαζί του.

Ένα ατύχημα είχε ο Αλέξης Γεωργούλης και μας ενημέρωσε ο ίδιος για αυτό, μέσα από τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να ποζάρει με πατερίτσες και έγραψε στη λεζάντα του για το ατύχημα που είχε το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο. Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πολιτικός έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram δείχνοντας μας τον γύψο που έχει στο πόδι του. Αν και δεν έκανε γνωστό το πώς συνέβη το ατύχημα, αποκάλυψε ότι βρισκόταν στον Όλυμπο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στη Λάρισα.

«Ευχαριστώ τον Όλυμπο για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό και τη Λάρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

Το απίστευτο τροχαίο που είχε η Νάταλι Κάκκαβα με τον Αλέξη Γεωργούλη

Με αφορμή το ατύχημα που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης στον Όλυμπο, η μετεωρολόγος και παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα απίστευτο τροχαίο που είχε με τον γνωστό ηθοποιό πριν από τέσσερα χρόνια. Η ίδια περιέγραψε με λεπτομέρειες το τροχαίο από το οποίο ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. «Πριν από 4 χρόνια, δούλευα ακόμα στο Mega. Πήγαινα ένα πρωί στη δουλειά μου και είχε η Μεσογείων πολλή κίνηση. Βαριόμουν και λέω ας παρακάμψω έναν δρόμο και μπαίνω από τα στενά του Χαλανδρίου. Κάποια στιγμή πάω να πάρω μια στροφή 180 μοίρες, βγάζω και φλας. Πήγαινα με 15 χιλιόμετρα και όπως πάω να κάνω την αναστροφή περνάει ένα μηχανάκι από δίπλα μου και βλέπω να εκτοξεύεται ένας άνθρωπος».

«Εγώ κοκαλώνω, λέω, πάει τον σκότωσα. Δεν φορούσε και κράνος… Αριστοτεχνικά κάνει τούμπες στον αέρα και έπεσε αριστοτεχνικά στο διάζωμα που ήταν ανάμεσα στους δρόμους. Εγώ κόκκαλο! Έτρεμα. Μέχρι να σηκωθεί ο άνθρωπος να δω ότι είναι καλά… Και βλέπω ότι είναι ο Γεωργούλης. Του λέω, Αλέξη. Θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν με έβρισε. Με αγκάλιασε και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Ήταν τόσο γλυκός. Τόσο ευγενής», σχολίασε η ίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments