Video

Ελίφ επεισόδιο 658: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 26/08 – Η κόρη της Μελέκ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν

Ελίφ επεισόδιο 658: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 26/08 – Η κόρη της Μελέκ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν
Ελίφ επεισόδιο 658: Το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ ώστε να του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν.

Στο σημερινό (26 Αυγούστου) επεισόδιο της σειράς, οι συνάδελφοι της Μελέκ της κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο ένα κολιέ και εκείνη τις αποχαιρετά συγκινημένη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι. Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά και στη συνέχεια εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, τον Ταρίκ. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάστασή της υγείας του.

Η Μελέκ ζητάει από την Ελίφ να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο

Στο δωμάτιο τους η Ζεϊνέπ κλαίει και ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Της ζητάει να είναι δυνατή. Η Μελέκ ετοιμάζει τα πράγματά της. Αν και έχει ακόμα αμφιβολίες, πιστεύει πως κάνει το καλύτερο. Βλέποντας το βιβλίο και το τριαντάφυλλο, που της χάρισε ο Γιουσούφ, λυγίζει αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησής της. Αγκαλιάζονται και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε κλάματα.

Το επόμενο πρωί, η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν. Η Μελέκ της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η Ζεϊνέπ θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Σελίμ αλλά και τη μέρα του γάμου τους. Η Ελίφ το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ. Του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν. Ο Γιουσούφ της υπόσχεται να προσπαθήσει. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως δεν είναι πολύ αργά, μπορεί να μείνει. Η Μελέκ δεν αλλάζει γνώμη. Η εταιρία Εφελέρ κλείνει ένα σπουδαίο πελάτη με την παρέμβαση του Σελίμ.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments