Lifestyle

Μπραντ Πιτ σχέση: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του που μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ σχέση: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του που μοιάζει με την Αντζελίνα Τζολί
Μπραντ Πιτ σχέση: Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νέα του σύντροφος θυμίζει την Αντζελίνα Τζολί.

Ο Μπραντ Πιτ παραμένει από τους πιο περιζήτητους άνδρες στο Χόλιγουντ ενώ ακόμα και όταν ήταν παντρεμένος, όλες οι γυναίκες τον θαύμαζαν και ζήλευαν την Αντζελίνα Τζολί.

Τώρα λοιπόν, φωτογραφίες από δημόσιο χώρο δείχνουν τον Χολιγουντιανό γόη να είναι παρέα με μια νεαρή γυναίκα και όλοι εικάζουν πως πρόκειται για τη νέα του σχέση η οποία φαίνεται πως και πολύ νεαρή ως προς την ηλικία. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι πάνω από 30 ετών ενώ πολλοί μιλούν για φοβερή ομοιότητα με την Αντζελίνα Τζολί. Πρόκειται για μοντέλο από τη Γερμανία, τη Νικόλ Ποτουράλσκι, με στόμα και μύτη που φέρνουν σε Τζολί. Αυτή η κοπέλα είναι το νέο κορίτσι του ακαταμάχητου ηθοποιού, σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!».

Με ένα μικρό αεροπλάνο έφθασε στο αεροδρόμιο του Λε Κεστελέ στη Γαλλία ο Μπραντ Πιτ συνοδευόμενος από τη Γερμανίδα καλλονή. Οι δύο τους έφθασαν στην ευρωπαϊκή χώρα από το Λος Άντζελες και από το Παρίσι και το Σαρλ ντε Γκολ όπου έφθασαν με ιδιωτικό αεροσκάφος, προσγειώθηκαν στο μικρότερο αεροδρόμιο. Και αξίζει να αναφέρουμε πως ο σταρ που διέψευσε τις φήμες για ρομάντσο με την ηθοποιό Άλια Σόουκατ νωρίτερα μέσα στον χρόνο, μένει στο Σατό Μιραβάλ, την έκταση που είχε αγοράσει αντί 67 εκατομμυρίων δολαρίων το 2011 με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί.

Όσο για τη Νικόλ, κατάγεται από το Μπέργκαμεν της Γερμανίας, που βρίσκεται στην παλιά βιομηχανική περιοχή του Ρουρ και έχει ρίζες από την Πολωνία. Στη σελίδα της στο Facebook, το μοντέλο, που είναι αγαπημένη της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποκαλύπτει, επίσης, ότι είναι ελεύθερη. Βέβαια, να πούμε την αλήθεια, κάθε λίγο και λιγάκι όλο και ένα νέο δημοσίευμα «σκάει» που θέλει τον Μπραντ Πιτ και πάλι ερωτευμένο μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πότε τον θέλουν να επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώτης του συζύγου, Τζένιφερ Άνιστον, πότε ότι έβγαινε με την Σαρλίζ Θερόν… Ο ξένος Τύπος βρίσκεται πάντα σε δουλειά σε ό,τι έχει να κάνει με τον πασίγνωστο ηθοποιό. Αλλά αυτή τη φορά, τα νέα δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή, φαίνεται πως είναι κοντά στην αλήθεια διότι κυκλοφόρησαν παπαράτσι φωτογραφίες του Πιτ με το νεαρό μοντέλο. Και το μόνο που μένει, είναι αν θα επισημοποιηθεί κάτι.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο ηθοποιός είναι ντυμένος με ένα χακί παντελόνι και λευκό μπλουζάκι φορώντας προστατευτική μάσκα. Σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση του περιοδικού «ΟΚ» επικαλούμενη αυτόπτη μάρτυρα, ο Μπραντ Πιτ και η 27χρονη φερόμενη σύντροφός του έμοιαζαν σαν «ερωτευμένοι έφηβοι» λίγο προτού επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροπλάνο τους. «Φιλιόντουσαν και ο Μπραντ ήταν πολύ προστατευτικός μαζί της», προσέθεσε η πηγή. «Βρίσκονταν σε έναν ημί-δημόσιο χώρο αλλά δεν νοιάζονταν για τον κόσμο. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ νεότερη από αυτόν», ανέφερε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments