Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [28/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [28/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [28/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [28/08/20].

Κριός

Θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με ένα άτομο, που θα νιώσεις αμέσως, πως βρίσκεστε στην ίδια συχνότητα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό διευκολύνει τη δημιουργία μιας άμεσης ερωτικής σχέσης. Θα ανακαλύψεις πως είναι εξίσου παθιασμένος με σένα για κάτι, και θα σιγουρευτείς, πως πρόκειται να δημιουργήσεις ένα ισχυρό δεσμό. Οι δονήσεις μεταξύ σας, είναι δυνατές. Αγκάλιασέ τες, μόλις τις αισθανθείς!

Ταύρος 

Θα είναι μια μέρα, που η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Τα χαρίσματά σου είναι βελτιωμένα…. και ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, οι δονήσεις σου, είναι απλά ακαταμάχητες. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια μυστηριώδης ένταση που λειτουργεί προς όφελός σου. Αν λάμπεις εξωτερικά, τότε υπάρχει κάθε λόγος, για να λάμπεις και μέσα σου.

Δίδυμοι

Έχεις άγχος για κάποιους τομείς της ζωής σου και η ερωτική σου ζωή, δεν αποτελεί εξαίρεση. Για αυτό πρέπει να φροντίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, περισσότερο τώρα. Φρόντισε να απολαύσεις κάθε άνεση που σου προσφέρεται αυτό το διάστημα. Όσο περισσότερο φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου, τόσο θα καλυτερεύουν τα ερωτικά σου ζητήματα.

Καρκίνος

Η καλοσύνη ή η γενναιοδωρία που αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο θα σε κάνουν να νιώσεις μια άμεση έλξη για αυτό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι αλτρουιστικοί του τρόποι θα σε γοητεύσουν. Αν είσαι σε σχέση, βλέποντας τον εραστή σου σε δράση, θα αγγίξει την καρδιά σου ευχάριστα.

Λέων 

Θα υπάρξει κάτι καθησυχαστικό όταν ανακαλύψεις πως ο εραστής σου, καταφέρνει να συντονιστεί μαζί σου ερωτικά. Δεν θέλεις να διακόψεις αυτήν τη διαδικασία και μπορείς να ανοίξεις το μυαλό και την καρδιά σου, για να δεις πώς μπορείς να το ενισχύσεις. Όπου είναι εφικτό, άφησε την καρδιά σου να οδηγήσει. Η διαίσθησή της, είναι αυτό που πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Παρθένος

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να ανακαλύψεις αυτό που χρειάζεται η σχέση σου, υπάρχουν οφέλη αν αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί για να δημιουργήσει παθιασμένα σχέδια. Όσο κι αν θέλεις να ξεκινήσεις μια ερωτική περιπέτεια με ένα τυχερό άτομο, υπάρχουν πολλά ακόμα, που μπορείτε να κάνετε μαζί. Το να είσαι τολμηρή, μπορεί να απαιτεί μόνο, να εξαφανίσεις μια κουρασμένη ρουτίνα.

Ζυγός 

Η ρομαντική πρόοδος στη σχέση σου, απαιτεί να εξαφανίσεις την αρνητική ατμόσφαιρα που κατάφερε να διεισδύσει σε αυτή. Κάθε φορά που αφιερώνεις χρόνο για να σκεφτείς τα ερωτικά σου, θα νιώθεις όμορφα, ειδικά αν ανακαλύπτεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις ένα ευτυχισμένο, υγιέστερο και πιο παθιασμένο μέλλον. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να εμπιστευτείς την καρδιά σου, ιδιαίτερα αν έχει ιδέες για το πώς το αύριο, μπορεί να είναι πιο ικανοποιητικό!

Σκορπιός

Θα εντοπίσεις τον συγχρονισμό που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, σήμερα. Είτε πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο εντοπίζεις την ισορροπία που φέρνει στη σχέση σας ή τη διαισθητική σοφία που προσφέρει, γνωρίζεις πως είστε ένα δυναμικό δίδυμο. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει μια υπέροχη συνεργασία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ή το άτομο που έχεις γνωρίσει. Φρόντισέ τη με όλη σου την καρδιά.

Τοξότης 

Παρόλο που η ατμόσφαιρα που δίνει ο εραστής σου, είναι αυτή που σε κάνει να νιώθεις άνετα, θα εντοπίσεις ότι συμβαίνουν περισσότερα στο μυαλό ή στην καρδιά του. Η ενθάρρυνση περισσότερης αυθεντικότητας στη σχέση σου, μπορεί να απαιτεί λίγο μεγαλύτερη ευπάθεια και από τις δύο πλευρές. Αν συνεχίσετε τις συζητήσεις ή τις ανταλλαγές σας με αισιοδοξία, τότε κάτι θα κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Αν διαπερνάει την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου ένα κύμα δημιουργικότητας, τότε πάρε το σαν υπόδειξη για να εκφράσεις τις έντονες επιθυμίες σου. Η φαντασία σου φαίνεται πως αντικαθιστά, αυτό που σκέφτηκε το μυαλό σου πρόσφατα. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έμπνευση στα ερωτικά σου. Αυτό θα σε απελευθερώσει και ενδεχομένως θα ξετρελάνει τον εραστή σου.

Υδροχόος

Μια μικρή υπόθεση θα εξελιχθεί σε βουνό…αν δεν είσαι προσεκτική. Προτού όμως διογκώσεις το θέμα, προσπάθησε να συμπεριφερθείς διαφορετικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ερωτικές σου εμπειρίες για να αποφύγεις τα ίδια λάθη. Αν σκάψεις βαθιά μέσα σου και τις εφαρμόσεις, τότε θα δεις στη σωστή οπτική του το θέμα. Και θα ζήσεις, κάτι πραγματικά απελευθερωτικό!

Ιχθύες

Όσον αφορά τα ερωτικά σου ζητήματα, θα αναζητήσεις μια πρόκληση που ξεπερνάει τα συνηθισμένα. Θα νιώσεις μια ασυνήθιστη επιθυμία να εξωθήσεις στα όριά του το ταίρι σου. Είναι επίσης, πιθανό να έχεις κουραστεί να περιμένεις να εκδηλωθούν μόνες τους οι αλλαγές και θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλία για να τις κάνεις. Απλά να γνωρίζεις πως οι αποφάσεις και οι κινήσεις που γίνονται τώρα, ενδέχεται να επηρεάσουν το μέλλον της σχέσης σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments