Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Είναι κοντά στον Πειραιά μετά την απόφαση της Νότιγχαμ να πάρει τον Φρίμαν

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Είναι κοντά στον Πειραιά μετά την απόφαση της Νότιγχαμ να πάρει τον Φρίμαν
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Εφόσον η Νότιγχαμ πήρε τον Φρίμαν, ανοίγει ο δρόμος για τους «ερυθρόλευκους» να φέρουν στο λιμάνι τον 27χρονο Πορτογάλο.

Εφόσον η Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει με τον 28χρονο μέσο Λουκ Φρίμαν από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό προκειμένου να αποκτήσει τον Τιάγκο Σίλβα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία τα οποία όπως σημειώνει το Sportime.gr είναι συνεχή. Τις φήμες ενισχύει η απόκτηση παίκτη στη θέση του από την ομάδα που αγωνίζεται στο Σίτι Γκράουντ

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν στη λίστα τους τον 27χρονο Πορτογάλο είτε σαν εναλλακτική επιλογή στα χαφ είτε ως αντί-Καμαρά. Η τελευταία εξέλιξη με την αποχώρηση του Γκιλιέρμε, μάλιστα, ελευθερώνει κι άλλη θέση στον άξονα του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, ο Σίλβα είχε τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε 47 (!) συμμετοχές με τον αγγλικό σύλλογο.

Την ίδια στιγμή και άλλα ονόματα ακούγονται για τον Πειραιά, όπως αυτό του Ροντρίγκες

Είναι αρκετός καιρός που το όνομα του Γκάρι Ροντρίγκες ακούγεται ότι είναι ψηλά στη λίστα του , με πληροφορίες να λένε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν να τα βρει ο Πειραιάς με τη Φενρμπαχτσέ. Σύμφωνα με όσα λένε τουρκικά ΜΜΕ το θέμα θεωρείται λήξαν και ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι με το ένα πόδι στον Πειραιά. svg%3E

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό της Φενερμπαχτσέ με την Αλάνιασπορ, αλλά οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ διαπραγματεύτηκαν τη μεταγραφή του Ροντρίγκες. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ολοκληρώθηκαν και όπως τονίζουν οι Τούρκοι ο παίκτης αποχωρεί από την Πόλη με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει και το fosonline.gr.

Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο λοιπόν για συμφωνία των δύο ομάδων για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Με τον παίκτη τα έχουν βρει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και με τη Φενερμπαχτσέ προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα τα τελευταία λεπτά. Ο 29χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι με ολλανδικό διαβατήριο μετέφερε μέσω του εκπροσώπου του στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments