Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/08/20].

Κριός

Δεν πρέπει να αφήσεις κάποια ζητήματα που θα προκύψουν στη σχέση σου, να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σου. Αν η αυτοπεποίθησή σου έχει μειωθεί, τότε πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου, να σηκωθείς και να εστιάσεις με προσοχή στα θετικά και, αναμφισβήτητα, δελεαστικά χαρακτηριστικά σου. Όσο περισσότερη θετικότητα εκπέμπεις, τόσο πιο βαθιά θα είναι μια εξέλιξη ή αλλαγή ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Ταύρος 

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, είναι να υιοθετήσεις μια «επαγγελματική» στάση ή προσέγγιση στη σχέση σου. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα στον έρωτα και τη δουλειά. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να διαχωρίσεις αυτά τα δύο. Ίσως χρειαστεί να διατηρήσεις για λίγο τις επιθυμίες σου μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου.

Δίδυμοι

Αν δεις στοιχεία που αποδεικνύουν, ότι το να κάνεις μεγάλα όνειρα και τολμηρά βήματα φέρνουν αποτελέσματα στα επαγγελματικά σου, τότε η ίδια ενέργεια μπορεί να λειτουργήσει και στα ερωτικά σου. Αυτό που θέλει να δει ο εραστής σου, είναι η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σου. Συνδύασέ τα και θα δεις πως κάτι ευχάριστο σε περιμένει.

Καρκίνος

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ευθύνες και υποχρεώσεις, τότε κανείς, ακόμη και το ταίρι σου, δεν θα σε κατηγορήσει που θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν είσαι εξαντλημένη, κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου χωρίς ενοχές. Για να είσαι η καλύτερη που μπορείς για τον εαυτό σου και το σύντροφό σου, θα χρειαστείς ένα προσωπικό καταφύγιο. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να ανανεωθείς!

Λέων 

Είναι σημαντικό να θυμάσαι, πως η θετική στάση γεννά θετική αύρα. Κι αυτό ισχύει τώρα στα ερωτικά σου. Αυτό που δίνεις, αυτό θα λάβεις. Επομένως, αν θέλεις αυτός που σου αρέσει να σε πλημμυρίζει με προσοχή και στοργή, τότε γίνε η πρώτη που θα τα προσφέρει. Αυτό που θέλεις, αυτό και θα πάρεις! Για αυτό, επέλεξε με προσοχή.

Παρθένος

Ακόμα κι αν νιώθεις την αρνητικότητα στη σχέση σου, μην πτοηθείς και συνέχισε να είσαι αισιόδοξη. Τη θετική σου στάση θα την παρατηρήσει ο εραστής σου. Ο τρόπος που βλέπεις τον κόσμο, όπως και οι τρέχουσες καταστάσεις, θα είναι για σένα δελεαστικές, αν καταφέρεις να διατηρήσεις τα πράγματα αισιόδοξα και θετικά.

Ζυγός 

Μπορεί η σχέση να μη χρειάζεται έντονη εστίαση, αλλά καλό είναι να ψάξεις για κάτι που δεν είναι εμφανές. Παρατήρησε ό,τι σου φαίνεται ασυνήθιστο ή παράξενο. Έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και πολύ πάθος για να βοηθήσεις στην ευημερία της σχέσης σου. Ίσως περιμένεις μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για να σε βοηθήσει, ώστε να κινηθείς αναλόγως.

Σκορπιός

Αν αποδεχτείς πως πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου, δίνεις ένα σημαντικό μήνυμα στον εραστή σου, πως διαθέτεις αφθονία αγάπης και αυτοσεβασμού. Αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, τότε εξήγησε στο ταίρι σου, γιατί έχεις ανάγκη να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Το σύμπαν σε παροτρύνει να εστιάσεις σε αυτό που χρειάζεσαι τώρα! Και είναι σημαντικό να δώσεις σημασία στην κλήση.

Τοξότης 

Ένας νέος κόσμος περιμένει να ανακαλυφθεί, αλλά οι τρέχουσες συνθήκες μπορεί να σε δυσκολεύουν για να ξεκινήσεις την ιδανική περιπέτεια. Αυτό δεν εμποδίζει όμως εσένα και το ταίρι σου, να κάνετε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον σας. Αν νιώθεις πως η σχέση σου έγινε άχαρη και μονότονη, τότε φαίνεται πως έχεις ένα πρόθυμο σύντροφο που θα ήθελε να μοιραστεί την ερωτική σου αναζήτηση για να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας, με οποιονδήποτε τρόπο!

Αιγόκερως

Αν είσαι αυτή που νιώθει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τότε θυμήσου τι σε κάνει χαρούμενη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις με τον εραστή σου, που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ξανά. Αν αλλάξεις την εστίασή σου σ’ αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξη και θετική, θα αναζωογονήσει το πνεύμα σου και να σε ενθαρρύνει να βοηθήσεις στη δημιουργία ή στην ενίσχυση του δεσμού σου.

Υδροχόος

Μην υποτιμάς τη δύναμη της δημιουργικής σου έκφρασης! Ένα σχόλιο ή μια χειρονομία σου, θα αντηχήσει βαθύτερα από το συνηθισμένο, στο ταίρι σου. Μπορεί να εκφράζεσαι πιο συναισθηματικά τώρα. Εκτός από τον τρόπο έκφρασής σου, θα εμπνευστείς για να χρησιμοποιήσεις και άλλους πιο δημιουργικούς τρόπους, για την εξέλιξη της σχέσης σου. Άφησε την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει.

Ιχθύες

Η φαντασία σου θα λειτουργεί με υπερωρίες, για να βρεις τρόπους αναζωογόνησης του δεσμού σου. Αν θέλεις περισσότερο αυθορμητισμό, τότε υπάρχει μια σειρά από ανεξερεύνητες επιλογές που πρέπει να εξετάσεις ή να ακολουθήσεις. Είναι επίσης πιθανό, αναλογιζόμενη το παρελθόν, να βρεις έναν τρόπο για να αυξήσεις τη ζεστασιά στη σχέση σου. Αυτό που λειτούργησε εδώ και πολύ καιρό, θα μπορούσε να είναι και πάλι το τέλειο τονωτικό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments