Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Ρόχας, Βιάνα και Μπενιάτ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα δεδομένα για Ρόχας, Βιάνα και Μπενιάτ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Μακέντα, οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε τρεις νέες προσθήκες.

Σε μεταγραφικό «πυρετό» συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατόρθωσε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Φεντερίκο Μακέντα.

Το… καμπανάκι στο φιλικό με τη Λαμία ήχησε δυνατά και ο Παναθηναϊκός καλείται να βελτιωθεί ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι «πράσινοι» χρειάζονται ακόμα χρόνο, δουλειά, αλλά και ενίσχυση, όπως φάνηκε στη φιλική ήττα από τη Λαμία (0 – 1).

Με τον Αύγουστο να φεύγει και τις επίσημες υποχρεώσεις να πλησιάζουν (αν και όλα δείχνουν πως θα αναβληθεί η σέντρα του πρωταθλήματος που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου), οι «πράσινοι» θα φορτσάρουν για να κλείσουν τις τρεις τελευταίες τους μεταγραφές. Οι θέσεις που ψάχνουν να καλύψουν είναι για αριστερό και δεξιό μπακ, όπως και κεντρικό χαφ.

Η περίπτωση του Γκαμπριέλ Ρόχας

Η περίπτωση του Γκαμπριέλ Ρόχας παρουσιάζει δυσκολίες. Αν και η Σαν Λορέντζο αρχικά δεν τον υπολόγιζε και εκείνος προπονείτο με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ενημερώθηκε πως μετά την αποχώρηση δύο αριστερών μπακ από το ρόστερ, μπορεί να παραμείνει για να διεκδικήσει τη θέση βασικού με τον Μπρούνο Πιτόν. Ο 23χρονος Αργεντινός φέρεται να είναι σε δίλημμα, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σαφές πως θέλει να τον αποκτήσει.

Τι γίνεται με τον Ντιόγκο Βιάνα;

Όσον αφορά στον Ντιόγκο Βιάνα, στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο 30χρονος δεξιός μπακ οδεύει προς το «τριφύλλι», αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό. To όνομά του «παίζει» για τον Παναθηναϊκό από τις αρχές του μήνα, όταν δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία τον έφεραν στο προσκήνιο. «Η μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ κοντά στο να κλείσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η έγκυρη εφημερίδα. Ο Βιάνα είναι μία από τις περιπτώσεις που σίγουρα έχει τσεκάρει ο Ρόκα.

Υπάρχει και ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία

Για τον κεντρικό μέσο διακαής πόθος είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία, σύμφωνα με το sport-fm. Ο 33χρονος μέσος δέχεται το πρέσινγκ του Τσάβι Ρόκα, τον οποίο έχει ενημερώσει πως αναζητεί μια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει προκύψει κάτι που θα άρεσε, ενώ το ενδιαφέρον της Ναντ έχει μείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments