Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα με ανανεωμένη εμφάνιση

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε στην Αθήνα με ανανεωμένη εμφάνιση
Ελένη Μενεγάκη: Ο Αύγουστος φεύγει και αυτό σημαίνει πως οι διακοπές τελειώνουν.

Σιγά σιγά η καλοκαιρινή περίοδος τελειώνει και όλοι μαζεύονται στις «βάσεις» τους, προκειμένου να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους. Ανάμεσα στους εκδρομείς που επιστρέφουν, είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο αγαπημένο της ελληνικό νησί, την Άνδρο. Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φροντίσει την εμφάνισή της. Όμως, η αλλαγή στην οποία προέβη, ήταν τόσο μικρή με αποτέλεσμα να την παρατηρήσουν λίγοι, αν και η ίδια φρόντισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της και να αναφέρει τι έκανε.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, η οποία έχει βαμμένα ξανθά μαλλιά τα οποία ταλαιπωρούνται ιδιαίτερα με τον ήλιο και τη θάλασσα, έκανε ολική επαναφορά. Τέλος λοιπόν, τα αλμυρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά της παρουσιάστριας, που επέστρεψε στο λαμπερό look της. Ανέβασε μάλιστα, φωτογραφίες στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Ιnstagram δείχνοντας ότι μπορεί να μην ετοιμάζεται για κάποια τηλεοπτική πρεμιέρα, όπως θα έκανε τέτοια εποχή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσει την εμφάνισή της.

«Απολαμβάνοντας τα φρεσκοβαμμένα μου μαλλιά», ήταν το σχόλιο της ίδιας που συνόδευε τη λεζάντα της δημοσίευσης στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να χαρίσουν το like τους και να σχολιάσουν με θετικό τρόπο της εμφάνισή της. «Ρε, Ελένη… Είσαι μοναδική περίπτωση ανθρώπου! Σε λατρεύω! Νιώθω… σαν να είσαι η αγαπημένη μου ξαδέρφη και ας μην έχουμε ζήσει τίποτα μαζί… Και ας μην έχουμε μιλήσει ποτέ! Είσαι αξιολάτρευτη! Να περνάς καλά και να είσαι πάντα καλά και εσύ και η οικογένειά σου! Πολλά φιλιά», είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα των σχολίων που ξεχώρισαν.

«Ελένη μας… Μας λείπεις τόσοοοο πολύ… Να ξέρειςςςς», «Μοναδική μας Ελένη», «Πάνω από όλα υγιή μαλλιά! Μπράβο!» και «Ελενίτσα μου! Όσο πλησιάζει ο καιρός που θα αρχίσουν οι εκπομπές τόσο στενοχωριέμαι που δεν θα σε βλέπω καθημερινά να μου χαμογελάς και να μου κρατάς παρέα. Λείπεις πάρα πολύ Ελενίτσα μου», είναι μερικά ακόμα σχόλια στη φωτογραφία της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments