Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Παιανία: Τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται στο «σπίτι τους»

Παναθηναϊκός Παιανία: Τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται στο «σπίτι τους»
Παναθηναϊκός Παιανία: Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» αφού επήλθε συμφωνία μεταξύ της «πράσινης» διοίκησης και του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Τα «φυντάνια» της ομάδας δεν θα «ξεσπιτωθούν» τελικά, αλλά θα παραμείνουν στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας έχοντας όλες τις ανέσεις και τις ευκολίες που προσφέρει αυτό μετά από οριστική συμφωνία της «πράσινης» διοίκησης με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη χρήση των περίφημων εγκαταστάσεων.

Πώς έφτασαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές

Από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε κάνει νέες ενέργειες ώστε να φτάσει σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ανεβάζοντας το ποσό που θα έδινε για το ενοίκιο και τελικά κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν και επίσημα για αυτή τη συμφωνία αναφέροντας: «Μετά από κοινή επιθυμία Παναθηναϊκού και Γιώργου Βαρδινογιάννη η συνεργασία μας για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας από την ακαδημία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί».

Τι γίνεται με τις μεταγραφές του «τριφυλλιού» – Ποιους εξετάζει ο Ρόκα

Ο 23χρονος Ολλανδός, Κάλβιν Βερτόνγκ, που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ και ο 27χρονος, Βίκτορ Άλβαρες, που αποχώρησε από τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα είναι οι δύο επιλογές που εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση του αριστερού μπακ στον νέο Παναθηναϊκό του Ντάνι Πογιάτος.

Η δυσκολία για τον Άλβαρες είναι το «αλμυρό» κασέ (800.000 ευρώ) που είχε στη Ρωσία. Όπως αναφέρει το sport24.gr, η υπόθεση του Γκαμπριέλ Ρόχας δείχνει να έχει «παγώσει» πλέον για τα καλά, λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων της αργεντίνικης Σαν Λορένσο, που δεν κάνει βήμα πίσω από τις 400.000 ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου Αργεντινού μπακ και ο Τσάβι Ρόκα είναι αναγκασμένος πλέον να κινηθεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ο 23χρονος Ολλανδός, Κάλβιν Βερτόνγκ έχει μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ, ενώ ο Ρόκα έχει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή εδώ και μέρες.  Ο Ισπανός Βίκτορ Άλβαρες είναι 27χρονος αριστερός μπακ, ποδοσφαιρικό «προϊόν» της La Masia της Μπαρτσελόνα, έμεινε ελεύθερος την 1 Αυγούστου από τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα, στην οποία αγωνίστηκε για μία τριετία, καταγράφοντας 2 γκολ και 4 ασίστ σε 77 επίσημα παιχνίδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments