Αθλητισμός

Παναθηναϊκός σχήμα: Έτσι θα παίζει τη νέα χρονιά το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός σχήμα: Έτσι θα παίζει τη νέα χρονιά το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός σχήμα: O Γιώργος Βόβορας έκανε τις δοκιμές του στο φιλικό με την ΑΕΚ.

Η νέα σεζόν έρχεται και οι ομάδες δοκιμάζουν σχήματα και παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Ο Γιώργος Βόβορας έκανε τις δικές του δοκιμές στο φιλικό με την ΑΕΚ το μεσημέρι του Σαββάτου και χρησιμοποίησε συγκεκριμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Σύμφωνα με το newspao.gr, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα στηριχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε τρεις παίκτες για την αμυντική ισορροπία της ομάδας και το κομμάτι της ανάπτυξης. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας παίκτης που παίζει άνετα και την θέση του «άσου» – οργανωτή.

Στο ίδιο σύστημα ο Βόβορας σκέφτεται να εντάξει Χάουαρντ Σαντ – Ρος και Ιωάννη Παπαπέτρου ταυτόχρονα. Αυτό πρόκειται να είναι ένα ιδιαίτερα ψηλό και αθλητικό σύστημα που θα χαρίσει αρκετά αβαντάζ στους «πράσινους» σε πολλά από τα παιχνίδια τους. Άλλωστε, Ρος και Παπαπέτρου έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις, ειδικά ο Κουβανός άσος που στην άμυνα μπορεί να μαρκάρει από το 1 μέχρι το 4.

Ποιοι αγωνίστηκαν το Σάββατο – Δεν κρατήθηκε σκορ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έπαιξαν το πρώτο φιλικό εν όψει της νέας σεζόν και οι Γιώργος Βόβορας και Ηλίας Παπαθεοδώρου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πράγματα και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται η ομάδα τους μετά από απραξία που πλησίασε τους 6 μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ματς διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε σκορ, όμως στις επόμενες φιλικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων θα υπάρχει κανονικά σκορ.

Ο Γιώργος Βόβορας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, όπως και στους Μπουρούση και Δίπλαρο που συμμετέχουν στην προετοιμασία. Εκτός έμειναν για το «τριφύλλι» οι Παπαγιάννης (ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό), Μποχωρίδης (θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και Καλαϊτζάκης (κάκωση στην αριστερή επιγονατίδα).

Για την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος όμως βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να δει την προσπάθεια των συμπαικτών του με την πρώην ομάδα του και ο Κατσίβελης. Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα των «πρασίνων» έκαναν οι Νέντοβιτς, Τζάκσον, Ουάιτ, Σαντ Ρος και Κασελάκης. Από την άλλη πλευρά το αντίστοιχο έγινε με τους Λοτζέσκι και Γόντικα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments