Ελλάδα

Νεκρός δύτης Σαλαμίνα: Άλλος δύτης εντόπισε τη σορό του

Νεκρός δύτης Σαλαμίνα: Άλλος δύτης εντόπισε τη σορό του
Νεκρός δύτης Σαλαμίνα: Τραγωδία είχαμε στο νησί του Αργοσαρωνικού με δύτη που έκανε ψαροντούφεκο να εντοπίζει σορό νεαρού άνδρα.

Τραγωδία στη Σαλαμίνα. Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, άνδρας αγνώστων στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σαλαμίνας. Πρόκειται για έναν δύτη νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος εντοπίστηκε από άλλο δύτη που έκανε ψαροντούφεκο. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στην προβλήτα Σεληνίων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πιθανότατα αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του άτυχου νεαρού, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον αγνοούμενο στην περιοχή.

Δυστύχημα με ταχύπλοο στην Κέρκυρα – Θύμα μια Βρετανίδα τουρίστρια

Ο εντοπισμός του νεαρού δύτη στη Σαλαμίνα δεν είναι το μοναδικό θλιβερό νέο όσον αφορά τις ελληνικές θάλασσες. Σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου σημειώθηκε άλλο ένα τραγικό δυστύχημα. Η συγκεκριμένη τραγωδία συνέβη στην Κέρκυρα, με μια γυναίκα να ανασύρεται νεκρή από τη θάλασσα λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στην περιοχή Αυλάκη στη ΒΑ πλευρά του νησιού. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τουρίστρια από τη Βρετανία.

Η άτυχη τουρίστρια εντοπίστηκε από λουόμενους, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα, που αποδίδονται σε προπέλα σκάφους. Το πρωί στην θαλάσσια περιοχή υπήρχαν πολλά ταχύπλοα σκάφη και το Λιμεναρχείο διεξάγει έρευνες για την υπόθεση. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ποιος την βρήκε – Σήμανε συναγερμός

Η ηλικία της άτυχης γυναίκα εκτιμάται άνω των 60 ετών. Την τραγική εικόνα στη θάλασσα είδε πρώτος ένας άντρας και στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Ο ίδιος ειδοποίησε το Λιμενικό που έφτασε ταχύτατα, ενώ στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, που προσπαθούσε να μάθει τι είχε συμβεί.

Η νεκρή γυναίκα, που εκτιμάται ότι είχε έρθει από τη Μεγάλη Βρετανία για διακοπές, μεταφέρθηκε αρχικά στην περιοχή της Ημερολιάς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του νησιού. Το Λιμενικό προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για να συμπληρώσει το παζλ της υπόθεσης. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν περισσότερο φως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments