Video

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανία Παπαθωμά ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Οι πρωταγωνιστές έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και ετοιμάζονται για μεγάλες συγκινήσεις.

Οι πρωταγωνιστές από την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους και ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς του έχει ξεκινήσει. Ο δεύτερος κύκλος αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικός από τον πρώτο και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ήδη από την έναρξη της σεζόν, στις 14 Σεπτεμβρίου. Τα γυρίσματα στο «Διαφάνι» έχουν ξεκινήσει και μία από τις πρωταγωνίστριες, η «Βιολέτα», την οποία υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά, ανέβασε βίντεο από τα παρασκήνια.

Η γνωστή ηθοποιός μας έδειξε όλα όσα συμβαίνουν στο καφενείο της στο Διαφάνι, λίγο πριν οι κάμερες ξεκινήσουν να γράφουν. Άλλωστε σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωες του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους… «Είναι ακόμα Αύγουστος αλλά εμείς είμαστε εδώ να κάνουμε γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες για να τις δείτε νωρίς νωρίς τον Σεπτέμβριο», αναφέρει η Θεοφανία Παπαθωμά στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Άγριες Μέλισσες Β κύκλος. #antenna#agriesmelisses #diafani #kappastudios #athens #greece #tv#theofaniapapathoma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official) στις

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος. Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό. Η Ελένη (Μαρία Κίτσου), η Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) και η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση. Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments