Αθλητισμός

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Πάει «φουλ» για τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ η ομάδα του Πειραιά

Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Πάει «φουλ» για τον πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ η ομάδα του Πειραιά
Γκάρι Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν θέλει να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία και η ομάδα του Πειραιά πάει «φουλ» για να τον αποκτήσει.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει καμιά διάθεση να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην χαλαρώνει καθόλου πάνω στο θέμα της προσπάθειας για την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ.

Σύμφωνα με το «Φως», η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση υπήρξε το απόγευμα της Τρίτης (1/9), καθώς ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι στόχος της νυν ομάδας του είναι η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» αφού ο Ροντρίγκες δεν θέλει να επιστρέψει στη χώρα της Ασίας.

«Ελπίζουμε τελικά να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ο Γκάρι Ροντρίγκες να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον δώσουμε και να απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του», δήλωσε κατηγορηματικά ο Χουσεΐν Ελ Σαρίφ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η περίπτωση του 29χρονου διεθνούς από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι δύσκολη, αφού εμπλέκεται και η Φενέρμπαχτσε, στην οποία έχει δοθεί ως δανεικός από τη σαουδαραβική ομάδα για δύο χρόνια και το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο έχει διάρκεια ενός ακόμα έτους.

Θυμίζουμε ότι ο Ροντρίγκες αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2017 όταν είχε πάρει μεταγραφή στη Γαλατάσαραϊ. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο στοχεύει ο Ολυμπιακός που μετά τις πωλήσεις Τσιμίκα και Γκιγιέρμε επιθυμεί να ενισχυθεί εν όψει Champions League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στον Ολυμπιακό τσεκάρουν παίκτη από το ρόστερ της Στουτγκάρδης και συγκεκριμένα τον 23χρονο Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα, Πάμπλο Μαφέο, που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Β’ Ισπανίας με την Τζιρόνα (35 συμμετοχές). Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ψάχνει να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις εκτός από αυτές τις άμυνας. Στο κάδρο υπάρχει και η απόκτηση χαφ, αλλά και ακραίου επιθετικού.

Η Γκιμαράες προσπαθεί να ανεβάσει την προσφορά του Ολυμπιακού για τον Πέπε, επειδή η μερίδα του λέοντος πάει στα ταμεία της Μπενφίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πορτογαλικής «O Jogo», ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει θερμή εισήγηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πέπε ο οποίος υπέγραψε τον Ιούλιο του 2019 συμβόλαιο για πέντε χρόνια με την Γκιμαράες αφού πρώτα αγωνίστηκε σε αυτή ένα χρόνο ως δανεικός από την Μπενφίκα. Τότε Μπενφίκα και Γκιμαράες συμφώνησαν να μοιράσουν ισότιμα ​​(50% η καθεμία) τα χρήματα από μια μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments